Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Jongens broeken


Een kinderbroek is voor een jongen een belangrijk kledingstuk. Voor jongens moet de broek meestal stoer zijn, maar nog belangrijker is dat de broek goed moet zitten. Kinderbroeken zijn zeer verschillend, verschillende modellen en kleuren waardoor de een stoer oogt en de ander weer netjes. Bij een feestje of andere bijzondere gelegenheid is het vaak een must om netjes gekleed te gaan, maar ook met een stoere kinderbroek kun je netjes gekleed zijn. Hoe gaaf is het namelijk jouw kleine man in een baggy kaki broek met een overhemd!

Stoere combinaties

Een broek kan gecombineerd worden met verschillende kledingstukken of het nu naar school is of in het weekend. De verschillende t-shirts en truien van Tofje zorgen ervoor dat er voor iedere gelegenheid een geschikte kledingmatch gerealiseerd kan worden.De kinderbroeken voor jongens bij Tofje zijn verkrijgbaar in de maten 80 tot en met 152, dit staat ongeveer gelijk aan de leeftijd één jaar tot en met elf/ twaalf jaar. De collectie van de kleinere jongens verschilt uiteraard wel met die van de grotere jongens, smaken op kledinggebied variëren hiertussen namelijk wel. Ons aanbod in verschillende merken zorgt ervoor, dat ons aanbod aansluit bij de wensen van de kleine heren ongeacht de leeftijd.

Jongensbroek kopen

Ieder merk heeft zijn eigen stijl, waardoor er op verschillende smaken ingespeeld kan worden.Het kopen van nieuwe kinderbroeken gaat de ene keer makkelijker dan de andere keer. Heb jij al iets in gedachte of heb je gewoon nieuwe broeken nodig voor jouw zoontje? Wanneer je nog geen idee heb, kijk dan ook eens op onze Facebook pagina voor inspiratie!

Jongensbroeken


Omdat jongensbroeken in veel verschillende soorten en variaties komen, zijn er veel verschillende looks mee te creëren. Zo zijn er bijvoorbeeld iets nettere broeken voor de jongens, maar ook moderne hippe broeken. Jongensbroeken komen tegenwoordig in veel gewaagdere kleuren voor. Zo is het helemaal niet meer raar om in een rode broek te lopen, of een andere ‘extreme’ kleur. Er zijn niet alleen verschillen in materialen en kleuren, ook in lengtes zijn er veel verschillen. Voor de zomer is een korte broek of een driekwartbroek ideaal. Voor de winter ga je natuurlijk voor een lange broek.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard