Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Kinderjurk

Een kinderjurk is erg populair onder de meisjes. Jurken kunnen heel erg verschillen. Er zijn allerlei soorten, bijvoorbeeld: cocktail jurkjes, ballon jurkjes en lange jurkjes. Het verschilt per meisje wat zij leuk vindt. Houd het meisje bijvoorbeeld van drukke, korte jurkjes dan is het cocktail jurkje erg geschikt voor haar.

Voor elk seizoen geschikte kinderjurkjes

In de zomer is het erg aangenaam voor meisjes om jurken te dragen. Maar niet alleen in de zomer kunnen meisjes jurken dragen. Ook in andere seizoenen kunnen meisjes jurken dragen op verschillende manieren. In de winter kan je een leuke kinder jurk goed combineren met een maillot of panty. Kinder jurken kunnen erg verschillen. Niet alleen in categorie maar ook in soort. Er zijn effe jurkjes maar ook jurkjes met printen, afbeeldingen en decoratie zoals bloementjes of strikjes. Een kinderjurk kan ook gecombineerd worden met een kindervestje. Wanneer de jurk geen mouwen heeft kan er een bijpassend kindervestje bij gezocht worden. Het kinder vestje kan ook verschillen, er zijn vestjes met lange mouwen, korte mouwen maar ook driekwart. Een kinder jurk kan gedragen worden bij verschillende gelegenheden. Als het meisje een dag naar het strand gaat is het handig als het jurkje flexibel uit en aan kan. Maar wanneer er een andere gelegenheid is zoals een trouwerij is een jurkje met een rits op de rug geen enkel probleem. Een net mooi jurkje is dan misschien wel meer op zijn plaats.

Bestel kinderjurken online

Voor de ouders is er een ruime keus in jurkjes in onze online winkel. Samen met het meisje opzoek gaan naar het perfecte jurkje doe je op tofje.nl!

Kinderjurk


Kinderjurk zijn erg schattig en hebben een leuke meisjesachtige uitstraling. Hierdoor dragen veel meisjes het liefst jurkjes naar school, op verjaardagen en eigenlijk het liefst altijd! Onze kinderjurken zijn te dragen in de zomer zowel als in de winter. In de winter kun je de kinderjurken leuk combineren met een legging of een maillot en schattige schoenen. Onze kinderjurken kunnen gedragen worden bij vele gelegenheden. Zowel als naar school als voor de feestdagen. Bij de feestdagen kunt je bijvoorbeeld een net jurkje uitkiezen met een leuk colbertje, een stoere legging en leuke laarzen. Steel de show met deze vette outfit!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard