Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP

Baby colbert

Een colbert is een kledingstuk die vooral door mannen gedragen wordt. Het is een soort jasje die lijkt op een blazer. Vaak hoort een colbert samen met een broek, en is het dus een compleet pak. Tegenwoordig kunnen meisjes ook gewoon een colbert dragen.

Geschiedenis van het colbert

Het colbert werd na het jaar 1850 ook bekend als informeel sportief jasje. Tegenwoordig is het jasje geaccepteerd voor alle soorten gelegenheden. Sportief, netjes, of vrijetijdskleding: een colbert kun je op diverse manieren combineren. Voor officiële gelegenheden wordt de voorkeur wel vaak gegeven aan een smoking (pak) met een stropdas om en nette schoenen eronder.
Heeft u een nette gelegenheid op komst of wilt u graag met het hele gezin op de foto? Colberts en blazers voor uw baby zijn dan het perfecte kledingstuk. Naast dat het heel formeel en netjes staat, is het ook erg schattig om uw kind in zo’n klein colbertje te zien. Het geeft meteen een lieve schattige uitstraling en tovert uw baby om in een nette verschijning. Een kleine stropdas en een paar nette schoentjes erbij en het plaatje is compleet!

Voor zowel binnen als buiten is het een prima kledingstuk, mits goed gecombineerd. Breek het formele en nette gevoel door jeans, gympen of sneakers toe te voegen aan de outfit van uw baby.

Soorten baby colberts 

Wij hebben een ruime stofvariatie, maten, kleuren, en prints voor uw perfecte baby colbert. Voor een klassieke uitstraling zijn ze er in corduroy, fluweel, tweeds, compacte wol en in ruiten. Voor een meer stoere uitstraling zijn er baby colberts met gave details. Denk aan speciale knoopjes, leren elleboogstukken, een klein zakje op de colbert, et cetera. De kleuren zwart of donkerblauw zijn het meest populair, vanwege de formele nette uitstraling.

Baby colbert

Een colbert wordt door veel mensen geassocieerd met netjes, maar een baby colbert kan ook heel stoer of lief zijn. Om de casual look te houden kun je een baby colbert het beste combineren met een stoere jeans of broek, een leuk spijkerrokje is natuurlijk ook een goede mogelijkheid. Een colbertje voor baby’s is ook goed te gebruiken als jasje in de lente, wanneer je het ook als jasje gebruikt draagt jouw kleine meid het in ieder geval meer. Een colbert is tegenwoordig ook niet alleen meer voor nette gelegenheden, het is juist leuk om het zo te combineren dat het bijna altijd gedragen kan worden.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.