Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
 
Baby pyjama's 

Een pyjama is een belangrijk kledingstuk voor een baby. De pyjama kan de nachtrust van de baby ondersteunen. Voor baby’s moet de pyjama lekker zitten, goed warmtebehoudend zijn en meestal ook nog een leuk kleurtje of printje hebben (maar dit laatste is dan meer voor de ouders). Een pyjama wordt niet alleen gedragen tijdens het slapen maar ook op andere momenten.

Lekker comfortabel

Zondagochtend op de bank baby tv programma’s kijken of spelen met het speelgoed op de dagen dat zij niet naar de opvang gaan. Naast het dragen van een lekkere comfortabele pyjama is het voor de nachtrust ook belangrijk dat de baby een goed passend rompertje draagt. Het rompertje moet goed aansluiten op het lichaampje en niet te strak zitten.

Winter en zomer

In de wintermaanden is het handig om je baby ook te voorzien van baby sokken. Zo vatten de voetjes van uw baby geen koud en blijven ze lekker warm, maar er bestaan ook pyjama’s met vaste voetjes aan de onderkant. Een andere oplossing is een goede warme slaapzak, ook dan blijven de voetjes namelijk lekker warm.Ook in de zomer is een pyjama van belang, ook al is het warm is het wel aan te raden om jouw kleintje toch een pyjama aan te doen. Het is beter om dan het lakentje niet over hem of haar te leggen. Wanneer het erg warm is kunnen baby’tjes net als volwassenen gaan zweten en later weer weer afkoelen, waardoor ze makkelijk kou kunnen vatten op de borst

Groot online aanbod

Bij Tofje hebben we veel verschillende soorten pyjama’s. Van dikke winterpyjama’s tot zomerpyjama’s waar de baby het niet te warm in kan krijgen en verschillende printen en kleuren Gemakkelijk vanuit uw eigen huis kunt u op onze site winkelen, veilig betalen en de snelle levering maakt het nog aantrekkelijker om jouw baby pyjama bij Tofje te bestellen.

Baby pyjama

Een pyjama voor baby’s moet comfortabel zijn, maar ook voldoende warmte bieden of juist lekker luchtig zijn. Dit laatste is afhankelijk van het jaargetij. Voor meisjes hebben we pyjama’s die bestaan uit twee delen en pyjama’s uit één deel. Zeker voor de allerkleinste is een pyjama uit één deel erg lekker warm. Voor meisjes die al weer wat groter zijn hebben we leuke pyjama’s uit twee delen en afhankelijk van het seizoen, zijn deze ook met korte mouwen en pijpjes verkrijgbaar. 

Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.