Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Baby sokken


Een baby verliest nog veel lichaamswarmte. De goede regeling van de lichaamstemperatuur is nog niet helemaal ontwikkelt. In het bedje kan de baby het al snel te warm hebben en uit het bed dan moet er goed opgelet worden dat de baby niet teveel afkoelt. Koude voetjes is dan funest. Gelukkig zijn er leuke en warme babysokjes. Ook wij hebben ze natuurlijk in ons assortiment.

Juiste materiaal

Heerlijk warme babysokjes zijn gemaakt van wol. Qua warmte kan niets op tegen wol. Het nadeel van wol kan wel zijn dat het irritatie aan de huid kan veroorzaken. Niet elke baby is gecharmeerd van wol. De meeste babysokjes zijn gemaakt van katoen vermengd met elastan. Het katoen is lekker licht en aangenaam aan de voetjes en kan ook nog eens gemakkelijk gewassen worden. Het elastan zorgt ervoor dat de sokjes goed aansluiten en toch niet knellen.Goed aansluitende babysokken zijn handig wanneer de baby begint te bewegen. Trappelen met de voetjes is een leuke bezigheid en het allerleukste is proberen de sokjes uit te krijgen. Een baby kan zich daar prima mee vermaken. Het zal dan ook vaak gebeuren dat er een sok weg is. Er moeten dus veel babysokjes worden aangeschaft.

Anti slipzooltjes

Onze babysokjes hebben een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. Ze zijn comfortabel voor de baby, van goede kwaliteit en niet duur. Babysokjes zijn er in allerlei uitvoeringen, kleuren en maten. Voor de baby, die al voorzichtig begint met op te staan en de eerste poging doet om te gaan lopen zijn er babysokjes met een antislip zool. Hierdoor glijden ze minder snel uit en kunnen ze zich zonder belemmering ontwikkelen. Welke baby sok er ook gekozen wordt. In onze webshop zijn ze allemaal van goede kwaliteit en er is keuze volop voor de jongens en de meisjes.

Baby sokken

Bij Tofje vind je baby sokken voor meisjes in stoere, lieve en standaard varianten. Sokken  zijn naast handig en nodig ook leuk. Leuke sokjes voor kleine meisjes kunnen een echte toevoeging zijn, schoentjes worden vaak bij de hele kleine nog niet gedragen en daarom zijn leuke sokjes juist zo leuk! Draagt jouw kleine meid een stoere jeans met een vrolijk gekleurd shirtje? Match de sokjes met het shirt en je zult zien dat zij de show steelt met haar compleet gestijlde looks. 

Sorteren naar: Product Prijs Standaard