Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP

Betaalmogelijkheden

Na het uitkiezen van leuke kinderkleding of babykleding in onze online shop is het ook belangrijk dat de betaalkeuze die jij prefereert mogelijk is. Op www.tofje.nl kun je kiezen uit diverse betaalmogelijkheden, bij alle betaalmogelijkheden zijn de SSL-normen van toepassing. Deze SSL-normen worden vastgesteld door de Nederlandse bank en deze zijn er om ervoor te zorgen dat jouw betaling veilig gebeurd. Alle gegevens die verstrekt moeten worden om de betaling te kunnen realiseren worden versleuteld verstuurd. Doordat bij deze versleuteling gebruik wordt gemaakt van een encryptie protocol, kunnen deze niet worden gelezen door anderen. Het betaalplatform waar wij gebruik van maken is Multisafepay en de creditcardtransacties worden hierbij extra beveiligd door middel van het 3D-Secureprogramma.

  • iDEAL
iDEAL is één van de bekendste mogelijkheden om jouw aankoop af te rekenen en is ook voor alle bankrekeningen én voor mensen met een girorekening te gebruiken. iDEAL zorgt voor extra vertrouwen, doordat je binnen de betaalomgeving van jouw eigen bank afrekent. Let op; het gebruiken van iDEAL is enkel mogelijk als je gebruik maakt van internetbankieren.

  • Creditcard (Visa, MasterCard)
De betalingen via creditcard gebeurd via onze beveiligde SSL-verbinding. Op deze manier ben je verzekerd van het veilig verzenden van jouw gegevens. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, handelen wij de betaling af met desbetreffende creditcardorganisatie.

  • Vooruitbetaling
Een overboeking houdt in dat je zelf, na het plaatsen van de order, het geld overmaakt op de rekening van Multisafepay. Deze betaling kun je volbrengen via een bankoverschrijving of via internetbankieren. Houd bij deze manier van betalen wel rekening met een verwerkingstijd van drie dagen. Bij het overmaken van het bedrag is het noodzakelijk dat jij jouw naam en ordernummer invult. Indien wij de betaling na 14 dagen nog niet ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd. Wel ontvang jij dan nog eenmalig een herinnering.

  • Mister Cash (België)
Met Mister Cash kun je betalen als jij een Belgische rekening heb, de betaling kun je volbrengen met je bankpas. Wij kunnen je met deze manier van betalen veiligheid en betrouwbaarheid garanderen. Belgische klanten met een rekening bij; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen gebruik maken van Mister Cash via Multisafepay.

  • Paypal
Heb jij een PayPal account, dan kun je bij Tofje hiermee betalen. Met PayPal betaal je in feite enkel door het gebruik van een e-mailadres. Houd er rekening mee indien jij wil betalen via Paypal dat er voldoende tegoed op staat. Is het tegoed niet toereikend en moet deze van de eigen rekening worden bijgeschreven, dan duurt het zeer lang voordat de betaling bij ons binnen is. Hierdoor duurt het in dat geval ook langer dan normaal tot de verzending bij jou wordt afgeleverd. Wil je meer informatie over PayPal kijk dan op www.PayPal.nl

  • Achteraf betalen
Wil je eerst de spullen in huis hebben en achteraf betalen? Dat is ook mogelijk bij Tofje. Wij maken hierbij gebruik van Klarna. Op deze manier winkelen is simpel en veilig en je betaalt pas als je zeker weet dat de kleding of andere producten goed zijn. 14 dagen nadat je de bestelling heb geplaatst, moet de factuur betaald zijn. Voor Klarna zijn wij helaas genoodzaakt om € 1,95 extra in rekening te brengen. Na jouw bestelling worden alle persoonlijke gegevens gecontroleerd, deze worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en zijn in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens.

  • Cadeaubon
Tofje Heb jij een cadeaubon gekregen of gewonnen? Bij het afrekenen kun je kiezen voor de betaaloptie 'cadaubon Tofje’, als je hier op klikt verschijnt er een balkje waarin je de unieke code van jouw cadeaubon kunt invullen. Na het invullen wordt het bedrag verrekend, indien nodig kun je daarna bijbetalen met de betalingsmogelijkheid naar keuze.

  • E-Bon cadeaubon
De code die op jouw E-Bon staat kun je in het veld rechts bij actiecode invullen. Als je hier de code invult wordt het tegoed van jouw bon verrekend met het bedrag van jouw bestelling. Is het bedrag van jouw E-Bon meer waard dan de bestelling die jij wil plaatsen, dan blijft het resterende bedrag op de bon staan en kun je deze bij een volgende bestelling gebruiken. Is het bedrag wat jij moet betalen hoger dan het tegoed van jouw E-Bon, dan kun je na het invoeren van de code een betaalmogelijkheid naar keuze kiezen om het resterende bedrag te voldoen.

Zijn er nog vragen omtrent betalingsmogelijkheden die hierboven niet beantwoord worden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar per mail en op werkdagen telefonisch van 09.00 uur tot 17.00 uur.