Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Chicamala


Chicamala is een onderdeel van het welbekende merk Muchachomalo. Chicamala is speciaal voor meisjes opgezet en de collectie is dan ook ieder jaar weer een feest! Chicamala betekend ‘stout meisje’ en Muchachomalo ‘stoute jongen’, de naam is stoer en dat is wat ook in ieder ontwerp terugkomt. Chicamala heeft eigen hipsters, shorts en hempjes voor meisjes.

Chicamala ondergoed

Ondergoed van Chicamala heeft iets meer subtiele en lieve aspecten dan de Muchachomalo collectie. Zo hebben de hipsters bijvoorbeeld soms een klein randje van elastisch kant of een klein strikje aan de voorkant. Maar Chicamalo heeft ook een stoere collectie, de boxershorts zijn net als bij Muchachomalo van een brede band voorzien, waar nu ‘Chicamala’ in is geweven. De boxershorts voor meisjes hebben veel vrolijke kleuren en bijzondere designs.

Chicamala collectie

Ieder jaar brengt Muchachomalo een nieuwe collectie uit die een eigen thema heeft, zo werd in 2012 de Cultures collectie uitgebracht. Diverse culturen werden in de boxershorts verwerkt, diversiteit in stoere ontwerpen. In 2014 heeft Chicamala een eigen collectie ‘HAPPINESS’, de naam zelf zegt het al vrolijkheid op en top. De vrolijke kleuren en prints zijn dan ook in ieder ontwerp terug te vinden. Naast de stoere boxershorts zijn er ook zacht, maar toch fel en vrolijk, gekleurde hipsters voor meisjes. De shorts en hipsters hebben vaak bijpassende hempjes en zorgen voor een vrolijk geheel

Chicamala voor meisjes

Chicamala wordt door Muchachomalo aangeboden in de maten 104 tot en met 176. Bij tofje is het ondergoed verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 152.