Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Donsje


Donsje is een Amsterdams merk dat schoenen ontwerpt voor baby’s en peuters in de leeftijd van 0-2 jaar. De schoenen van Donsje zijn met de hand gemaakt en worden geďnspireerd door historische romantiek en de hedendaagse stoerheid. De babyschoentjes van Donsje Amsterdam worden gemaakt van echt organisch (Nubuc) leer dat het voetje van de baby of peuter goed beschermd en ook nog eens super flexibel is. Donsje Amsterdam houdt dus niet alleen rekening met de design van zijn schoentjes, maar ook met het draagcomfort.

Leren babyslofjes van Donsje Amsterdam

De schoenen van Donsje worden uitsluitend gemaakt van organisch leer. Kwaliteit staat bij Donsje Amsterdam erg hoog in het vaandel, de schoenen werken namelijk ook bevorderend voor de eerste stapjes van de baby of peuter. De schoenen van Donsje Amsterdam bieden een uitstekende bescherming aan de voet en er is genoeg ruimte om lekker te bewegen. De anti-slip zolen maken het plaatje compleet, deze zorgt er namelijk voor dat de baby of peuter voldoende grip heeft en dus niet uitglijdt.

Zeer diverse stijlen en kleuren babyschoentjes

De schoenen van Donsje Amsterdam zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. De kleuren zijn erg divers, voor de kleine mannen heb je bijvoorbeeld donkerblauwe Donsjes en voor de meisjes een leuke zebra of dalmatiër print. Kortom, aan kleuren zijn er bij Donsje en zijn producten geen gebrek. Donsjes worden ontworpen met veters of klittenband en zo is er dus voor ieder wat wils.

Duurzame babyschoenen

Babyschoenen van Donsje Amsterdam zijn gemaakt van materialen van hoogstaande kwaliteit en ze gaan lang mee, waardoor ze ook nog gebruikt kunnen worden door een eventueel broertje, zusje, neefje of nichtje.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard