Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Donsje Amsterdam

Het merk Donsje Amsterdam is een nieuw merk uit Amsterdam en is opgericht in het jaar 2012. De slofjes en schoenen van Donsje zijn speciaal ontworpen voor baby voetjes. De stabiliteit en pasvorm maken de slofjes en schoenen zo uniek, voor zowel de allerkleinste als de dreumesen. Omdat de babyvoetjes nog in een razend tempo groeien, is het belangrijk dat deze wel de ruimte krijgen om te groeien. De slofjes van Donsje bieden de voeten de ruimte die nodig is om goed te kunnen blijven groeien. Duurzaamheid is ook een kernbegrip van Donsje Amsterdam, doordat de stoffen en materialen die door Donsje worden gebruikt van hoogwaardige kwaliteit zijn, gaan de schoenen lang mee.

 

Donsje Amsterdam slofjes en schoenen

De eerste stapjes van baby's zijn vaak nog wankel. Ze glijden snel uit of verliezen hun evenwicht en vallen om. Donsje Amsterdam houdt hier rekening mee door de schoenen en slofjes voor de jongste doelgroep te voorzien van een ruwe leren zool. Hierdoor hebben de jonge telgen meer grip en krijgen ze meer vertrouwen bij het lopen. De schoenen voor peuters van één tot twee jaar zijn voorzien van een rubberen zool. Bovendien is elk product gemaakt van natuurlijk leer. Donsje Amsterdam maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. De gebruikte leersoort, Nubuck, weet de kenmerken soepelheid en stevigheid te combineren. Hierdoor hebben de slofjes van Donsje Amsterdam een goede pasvorm, maar bieden ze toch de stevigheid die kindervoetjes nodig hebben.

Donsje Amsterdam staat voor perfectie en hoge kwaliteit

Elk Donsje Amsterdam schoentje wordt met de hand gemaakt, waardoor de nadruk is gelegd op de kleinste details en de kwaliteit altijd hoog is. Donsje Amsterdam is van mening dat het nooit te vroeg is om goede baby slofjes en kinderschoenen te kopen. Wanneer een kind begint te lopen, is het van belang dat de voetjes een goede houding hebben en niet belemmerd worden in de groei. Door goede kwaliteit schoenen en slofjes te kopen voor uw jongste telg, wordt de kans op problemen op latere leeftijd verkleind. Met schoentjes van Donsje Amsterdam wordt de perfecte basis voor een gezonde groei gemaakt. Maar niet alleen de hoge kwaliteit is een reden om voor Donsje Amsterdam te kiezen. Ook de uitstraling is zeker de moeite waard. Bij de ontwerpen is er uitgegaan van de romantiek van eeuwen geleden, welke gecombineerd is met de stoere uitstraling van deze tijd. Dit maakt de producten van Donsje Amsterdam echt uniek. Er zijn talloze uitvoeringen te vinden en de leuke veters fleuren het geheel nog eens extra op. Wie goede babyschoentjes of -slofjes zoekt, kiest voor Donsje Amsterdam!

Donsje baby

Donsje is een kwaliteitsmerk voor baby’s op het gebied van schoenen, slofjes en laarsjes en is afkomstig uit Amsterdam. Zowel voor jongens als voor meisjes heeft Donsje ontzettend leuke babyschoentjes. De collectie van Donsje baby bestaat uit schoenen, slofjes en laarsjes. Al deze schoeisel is zo ontworpen dat ze baby's niet gehinderd worden bij het spelen. De fleurige, maar toch veel ook neutrale, eigentijdse ontwerpen staan bekend om de fijne pasvorm en hebben geen hinderlijke accessoires. Alle gebruikte accessoires zoals knopen, touwtjes of strikjes zijn zo bevestigd dat ze niet in de weg zitten en makkelijk in zijn te sluiten voor de ouders. Donsje baby houdt ook rekening met het groeiproces van de kleinsten. Zo zijn de slofjes en schoenen makkelijk aan te trekken en hebben ze een ruwe leren zool die uitglijden voorkomt, zijn er gespjes of iets dergelijks aan de schoen bevestigd dan zit er een extra sluiting onder, zodat jij als ouder deze makkelijk aan en uit kan trekken. Bovendien zijn deze schoentjes en slofjes uniek doordat ze gebaseerd zijn op de schoenen uit de romantische oudheid. Natuurlijk zijn ze wel aangepast op het stoere van deze tijd. Voor elke telg met een leeftijd van 0-24 maanden heeft Donsje baby moderne, fleurige en hoogwaardige schoenen

Donsje Shoes

De shoes van Donsje Amsterdam zijn een lust voor het oog en voor de voetjes. De schoenen hebben allemaal een uniek design en bij het ontwerpen is gedacht aan zowel ouder als kind. Het belangrijkste is het comfort van de shoes, maar ook het aan- en uittrekken is belangrijk. Zo is er bij ieder schoentje die een andere sluiting heeft dan de standaard veter rekening gehouden met de ouders en het kind. Zo hebben de shoes met gespsluiting een extra haakje, zodat je niet elke keer moeilijk hoeft te doen. Met dit handige kliksysteem lijkt het een mooie gesp, maar heb je het comfort van een goed zitten blijvende kliksluiting

Eerste schoentjes

De schoenen en babyslofjes van Donsje Amsterdam zijn uitermate geschikt als eerste schoentjes. Door de pasvorm en de stevigheid van de schoenen, is de voorbereiding onderweg naar de eerste stapjes optimaal. Dit komt mede door de ruimte die de voetjes krijgen, hierdoor kunnen ze op een natuurlijke wijze groeien wat uiteraard gunstig is voor de eerste stapjes. Het ontwerp is er op gebaseerd om je baby zo goed mogelijk voor te bereiden op de eerste stappen, wat de schoenen van Donsje Amsterdam dan ook erg geschikt maakt als eerste schoentjes. Het is namelijk nooit te vroeg om te beginnen met schoenen dragen die een uitstekende ondersteuning bieden en een basis vormen voor een gezonde levenswijze.

Donsje Amsterdam

Het merk voor babyschoentjes is Donsje Amsterdam. Dit relatief jonge merk maakt grote sprongen qua naamsbekendheid en dit zegt dan ook zeker wat. De schoenen die Donsje Amsterdam ontwerpt zijn bij Tofje verkrijgbaar in 4 maten, 0 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden, 12 tot 18 maanden en 18 tot 24 maanden. De baby- en peuterschoenen zijn gemaakt van Nubuck leer, dit zorgt ervoor dat de schoentjes soepel zijn maar toch de stevigheid bieden die nodig is. Ieder schoentje is uniek en door de bijzondere veters die je los kunt kopen bij ons, kan je simpel met één schoentje twee totaal verschillende looks creëren. 

De maten van de schoenen van Donsje Amsterdam zijn ingedeeld op leeftijd, klik hier voor welke afmeting bij welke maat schoen hoort. 

N.B. Donsje veters worden gratis verzonden
Sorteren naar: Product Prijs Standaard