Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Donsje laarsjes


Donsje laarjes zijn gemaakt voor onze kleinste voetjes. De laarsjes zijn hand gemaakt van natuurlijke stoffen en zorgt ervoor dat de voetjes goed kunnen ademen. De donsje laarsjes hebben geen schoenmaten maar zijn ingedeeld in categorieen. De categorieen zijn op basis van de leeftijd 0M-6M (11,5 cm), 6M-12M (12,5 cm) en 12M-18M (13,5 cm). De laarsjes kunnen zowel met voering als zonder voering besteld worden. Voor in de winter blijven de voetjes extra lekker warm door de voering en voor in de zomer kan het stoere laarsje zonder voering. Donsje heeft ook rekening gehouden met de onderkant van de laarsjes. Voor onze kleinste van 0 tot 1 jaar hebben de laarsjes een zachte leren zool, deze zooltjes zijn stevig voor bij het kruipen. Voor bij de eerste stapjes hebben de laarsjes een rubberen zool, dit zorgt voor extra stabiliteit. De rubberen zool is voor baby's van 1 tot en met 1,5 jaar.

Donsje goede kwaliteit

Donsje laarsjes en slofjes zijn gemaakt van goede kwaliteit. Elk schoentje wat Donsje maakt is extra vaak gecontroleerd om zo de kwaliteit te geven wat de kleintjes verdienen. Alle schoentjes die gemaakt worden door Donsje zijn 100% kwalitatief goed leer. Donsje gebruikt verschillende soorten leer, een van de populairste soorten is Nucuck leer. Het nubuck leer wordt gemaakt en bewerkt op een speciale manier. Nubuck leer lijkt aan de buitenkant erg veel op suede. Maar het verschil tussen Nubuck en Suede is dat Nubuck zachter en iets steviger is. Dit zorgt ervoor dat de schoentjes langer mee zullen gaan.
 

De eerste schoentjes

Donsje laarsjes of slofjes zijn de perfecte eerste schoentjes. Donsje schoentjes zorgen voor veel steun en goede kwaliteit. Voor onze allerkleinste baby's heeft Donsje laarsjes of slofjes die gemaakt zijn van Nubuck leer en een zachte leren zool voor aan de onderkant. De zachte leren zool zorgt ervoor dat de baby's vrij zijn in het kruipen en spelen. Maar ook zorgt het ervoor dat de voetjes vrij zijn om te ademen. In de schoentjes zitten genoeg ruimte om vrijuit te bewegen. De laarsjes of slofjes kunnen gevoerd zijn of niet. Gevoerde laarsjes of slofjes zijn lekker warm voor in de winter en zonder voering zijn de schoentjes perfect voor in de zomer. 

Donsje Amsterdam laarsjes

De super schattige laarsjes van Donsje Amsterdam staan ook wel bekend als de Rika Boots. De combinatie van juist één kleur of van verschillende kleuren maken deze laarsjes één van de meest gewilde items. De laarsjes hebben allemaal aan de zijkant een klittenband opening. Dankzij dit handige ontwerp zitten de Rika Boots al bij de allerkleinste zeer goed. De laarsjes zijn gevoerd waardoor ze extra warm zijn.

Vind hier meer informatie over de afmetingen die bij de leeftijdsmaten van de Donsje laarsjes horen.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard