Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Donsje veters


Donsje veters zijn de perfecte toevoeging aan donsje schoentjes. Door verschillende veters te combineren met de slofjes creeer je elke keer weer een nieuwe look. De veters zijn makkelijk uit de schoentjes te halen en leuk om te combineren. Er zijn verschillende soorten veters verkrijgbaar. Veters met een zachte stof maar ook iets hardere met een leren bovenkant. Alle veters zijn smal en goed door de gaatjes te krijgen van de schoenen. De veters hebben verschillende printen of zijn effe van kleur. 

Donsje slofjes


Donsje slofjes zijn hand gemaakt en van goede kwaliteit. De slofjes zijn stevig maar toch soepel en comfortabel om in te lopen. De slofjes geven ruimte om de voetjes te laten groeien maar geven tegelijkertijd ook goede steun bij het lopen. Niet alleen is de kwaliteit en comfortabelheid belangrijk maar ook hoe de slofjes eruit zien. De slofjes zijn vrolijk en zien er leuk uit. Er zijn veel verschillende soorten slofjes, die leuk kunnen worden afgewisseld met verschillende veters. Bij elk slofje past een ander paar veters, zowel effe kleur als met een print. 


 

 

 

 

Donsje veters

Dat de schoentjes van Donsje Amsterdam bijzonder leuk zijn dat weten we, maar met de nieuwe collectie veters kun je de schoentjes van jouw stoere man of dame nog unieker maken! Hieronder vind je diverse originele veters van Donsje Amsterdam, stoere veters met te gekke prints of juist echte meisjes veters van organza. Combineer verschillende veters met jouw favoriete Donsje en creŽer verschillende stijlen en looks, van lief tot stoer alles is mogelijk met de verschillende veters van Donsje Amsterdam.

N.B. Donsje veters worden gratis verzonden
Sorteren naar: Product Prijs Standaard