Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP

Jongens jeans


Een kinder jeans is een stoer kleding stuk. Zeker voor de jongens mag dit kledingstuk niet ontbreken in de kledingkast. Jongens kunnen verschillende soorten jeans dragen. Er zijn jeans zoals: skinny jeans, baggy jeans, boyfriend jeans en nog vele andere. Een skinny jeans wordt meer gedragen door meisjes omdat deze jeans mooi aansluit aan de benen. Jongens vinden een losse, niet zo nette jeans vaker beter zitten.

Combineer met sneakers

De kinder spijkerbroek kan je goed combineren met andere kleding stukken. Voor jongens is een stoer kinder t-shirt op de jeans al genoeg. Een paar mooie sneakers erbij en dat maakt het helemaal af. In de winter kan er ook een leuke stoere kinder trui op. Voor nette gelegenheden kan er ook een mooi kinderoverhemd op. Jeans heb je in verschillende kleuren. Zo zijn er donkere jeans, lichte jeans en ook grijze jeans. Allemaal zijn ze van spijkerstof maar een andere kleur. Voor jongens is het niet altijd even handig om een lichte jeans te nemen. Op een lichte jeans zie je snel vlekken.

Kwaliteit beangrijk

Voor jongens is het handig om een jeans te hebben van goede kwaliteit. Jongens spelen vaak buiten en houden het niet altijd even netjes. De jeans moet tegen een stootje en valletje kunnen. Ouders betalen liever niet teveel voor een kinder spijkerbroek voor de jongens. De jeans blijven niet altijd lang mooi en gaan toch wat sneller kapot door het spelen van de jongens. Tofje.nl heeft leuke jeans in verschillende soorten en maten voor een niet zo hoge prijs.

Jongens jeans


Met jongens jeans creŽer je al gauw een volwassen look bij jongens. Jeans hebben al gauw iets stoers en het is makkelijk te combineren met verschillende soorten kledingstukken. De jeans komen in verschillende dessins, zo heb je hele donkere jeans maar ook lichtere jeans. De meeste jeans zijn met de meeste kleuren goed te combineren. Voor normale vrije tijdskleding kan je een jongens jeans het beste combineren met een t-shirt of een basic shirt met v-hals. Voor de jeans is er een groot aanbod van verschillende merken.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.