Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Jongens overhemden


Mooie kinderoverhemden voor jongens kunnen ontzettend leuk en stoer staan. Er zijn verschillende gelegenheden waar jongens overhemden kunnen dragen. Voor nette gelegenheden moeten de jongens mooi gekleed zijn. Met een kinderoverhemd kan dat al helemaal goed zijn. Niet alleen voor nette gelegenheden kunnen jongens overhemden dragen. Ook voor andere gelegenheden of misschien wel een normale dag. Met een kinderoverhemd komt uw kind zeker de dag door bij welke gelegenheid dan ook.

Combineer met kleuren

De kinderoverhemden zijn er in allemaal verschillende soorten en kleuren. Kinderoverhemden hoeven niet alleen gedragen te worden in het standaard wit en zwart. Jongens kunnen ook andere kleur dragen zoals donkerblauw, roze of groen. Maar ook de old-fashion wel bekende hout hakkers overhemden worden steeds meer populair en ook steeds meer gedragen. De houthakkers overhemden hoeven niet voor een nette gelegenheid te zijn, deze kunnen ook gedragen worden naar een leuk partijtje of een verjaardag. Kinderoverhemden kun je ook combineren met andere kleding stukken. Voor een jongen kan een leuke kinder jeans eronder super stoer staan. Ook kan de jongen een kindertrui over het overhemd dragen. Met een paar sneakers eronder is de outfit helemaal af. Voor de echt belangrijke en nette gelegenheden kan er ook een mooi kindercolbert over het overhemd. Het kindercolbert kan worden aangepast aan de kleur en soort van het overhemd.

Jongens overhemden kopen

Tofje.nl bied veel verschillende soorten overhemden. Gestreepte, ruitjes maar ook de standaard effen kleuren overhemden. Er is een ruime keus en er zal altijd wat te vinden zijn.

Jongens overhemden


Jongens overhemden zie je steeds vaker bij jonge jongens. Dat komt omdat jongens overhemden in steeds meer verschillende kleuren en dessins beschikbaar zijn. De kleuren en dessins van de overhemden van tegenwoordig zijn steeds vrolijker en drukker. Hierdoor wordt het ook een leuk kledingstuk voor jonge jongens omdat het niet meer zo strak is. Een jongens overhemd kan je het best boven een spijkerbroek dragen, zonder het in je broek te dragen. Door het uit je broek te dragen creëer je een veel modernere en ‘nonchalante’ look.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard