Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Jongens T-shirt


Stoere jongens dragen stoere T-shirts. Lieve jongens dragen lieve T-shirts en nette jongens dragen nette T-shirts. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de stoere jongen geen lieve en nette T-shirts kunnen dragen. Alle combinaties zijn mogelijk.T-shirts voor kinderen zijn er in diverse uitvoeringen. Er zijn er ook veel nodig. Elke dag een schoon nieuw T-shirt is geen overbodige luxe. Spelende kinderen letten niet op hun kleding en het is dan ook geen wonder dat het T-shirt na een heerlijke dag spelen, eten en drinken vuil is en niet meer geschikt voor de volgende dag.

Ook na wasbeurten mooi

Er zijn er dus veel nodig en het T-shirt zal vaak in de was moeten. Het is dan niet de bedoeling dat het shirt na één keer dragen en wassen zijn mooie kleur en opdruk kwijt is en er uitziet als een oud vod. De fabrikanten van kinder t-shirts houden hier goed rekening mee. Het goede kwaliteit T-shirt voor jongens en meisjes kan lang en vaak gedragen worden. Wij hebben in onze webwinkel alleen maar T-shirts voor kinderen van topkwaliteit.

Prints of basic

Het uiterlijk van het jongensshirt wordt vaak bepaald door het kind zelf. Wordt het gedragen als onderkleding, dan is een effen katoenen shirt goed. Een jongens T-shirt als bovenkleding is leuk wanneer het voorzien is van een opdruk. Hierin is keuze genoeg. Wij hebben T-shirt voor jongens en meisjes met leuke afbeeldingen. Jongens kiezen vaak voor stoere afbeeldingen. Dat kunnen tekenfilmfiguren zijn, dieren, helden van de televisie en woorden. Alles is mogelijk en de collectie met deze leuke shirts voor jongens houden we dan ook goed bij. Bij elke broek is een leuk kindershirt te vinden en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Al onze kindershirts voor jongens en meisjes hebben stuk voor stuk een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Jongens T-shirt


Een jongens T-shirt is een makkelijk en comfortabel kledingstuk voor jongens. Het is makkelijk te combineren, met vesten of voor onder een overhemd. Maar een T-shirt voor jongens is ook te dragen op allerlei verschillende soorten broeken. Het mooie van jongens T-shirts is dat het een heel simpel kledingstuk is waar toch heel veel variatie in mogelijk is. Denk aan t-shirts met print, of patroontjes, maar ook verschillende soorten kraagjes. Bij het kopen van een jongens t-shirt is het belangrijk dat je rekening houdt met draagcomfort. Kinderen spelen en bewegen veel en dragen liever geen kleding die niet lekker zit.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard