Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP

Jongensjas

Een jongensjas moet van goede kwaliteit zijn. Vaak spelen jongens buiten of binnen zonder er bij na te denken wat voor kleding zij eigenlijk aanhebben. En dat is ook helemaal niet erg, dat hoort bij jong zijn. Als je jong bent mag je lekker spelen zonder na te denken, dat is juist het leuke.

Verschillende gelegenheden

Bij tofje weten we alles van goede kwaliteit van jassen. De kwaliteit is de basis van een jas. Als de kwaliteit van een jas bij een jongen niet goed is, heeft de jas geen zin. Voor het buitenspelen is niet de kwaliteit alleen belangrijk, maar ook of de jas goed warmte behoud. Ook al spelen de jongens buiten en rennen ze veel, toch mogen ze geen koud vatten. Ouders hebben natuurlijk geen zin in een snotterende kleine man thuis. Buitenspelen is natuurlijk niet het enige wat jongens doen. Voor andere gelegenheden moeten jongens ook jassen hebben. Een net etentje met familie of een andere gelegenheid is een mooiere nette jas meer op zijn plaats. Deze jassen zijn ook van goede kwaliteit zodat de jassen niet na enkele keren weg gedaan moeten worden. Een jongensjas moet dus voor meerdere gelegenheden geschikt zijn. Soms is het ook een goed idee om een oude jas te bewaren speciaal voor het buitenspelen.

Winter of zomer?

De jongensjassen van Tofje zijn verschillend in soort maar ook verschillend bedoeld voor de jaargetijden. In de winter is een dikke jas meer geschikt voor de jongen. En voor de zomer kan de jongen beter een dun zomerjasje of een bodywarmer dragen. Bij tofje hebben wij een ruime keus aan jongensjassen, en zal er altijd wel iets tussen zitten wat in de smaak valt!

Jongensjas


Een van de meest gedragen kledingstukken voor jongens is de jas. Een jongensjas moet een mooi design hebben, en goed aansluiten bij de tijd van het jaar. Jongens hebben immers bijna altijd een jas aan, in de winter altijd maar ook vaak in de zomeravonden als het afkoelt. Zorg dus dat je bij het kopen van een jongensjas goed rekening houdt dat de jas comfortabel it, stoer is en niet saai. Een jas mag best een eyecatcher zijn zodat het nooit verveelt om te dragen!