Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Jongenskleding

Voorheen waren jongens over het algemeen niet zo geboeid door de kleding die zij droegen. Zolang het comfortabel zat waren zij al gauw tevreden. Hedendaags is echter alles anders en hebben ook jongens een steeds grotere eigen wil en inspraak in de jongenskleding die zij dragen. Jongens houden over het algemeen van sportieve kleding waar zij gedurende de dag lekker in kunnen spelen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere trui met een coole print en/of tekst. De meeste jongenskleding is ook zo gemaakt dat het wel tegen een stootje kan, wat niet geheel onbelangrijk is bij opgroeiende jonge heren die gedurende de dag ontzettend actief zijn.

Stoere jongenskleding

Veel van de jongenskleding dat hedendaags op de markt is, is jongenskleding met een ontzettend stoere uitstraling. De meeste jongens voelen zich lekker in zulke kleding en uiten zich ook regelmatig via de teksten en prints waar sommige jongenskleding van is voorzien. Veel jongens houden ook van de kinderspijkerbroek, aangezien deze over het algemeen een comfortabele pasvorm hebben en tegen een stootje kunnen. Dat betekent dat de jongens zonder zorgen lekker kunnen spelen in de speeltuin, of zelfs een potje kunnen voetballen op straat. Niet alle jongens houden alleen maar van stoere kleding, er zijn ook jonge mannen die al vroeg houden van elegante en stijlvolle kleding.

Hippe jongenskleding

Zoals gezegd, houden de jonge mannen niet alleen maar van stoere en sportieve jongenskleding. Sommige jongens zijn er wat mode betreft al vroeg bij en geven zo de voorkeur aan jongenskleding dat hip en modieus is. Zo is onder sommige jongens de kinderoverhemd een erg populair kledingstuk vanwege de stijlvolle uitstraling die het kledingstuk met zich meedraagt. De kinderoverhemd valt natuurlijk ook uitstekend te combineren met andere kledingstukken, bijvoorbeeld de kindercolbert. Ook de kinderspencer is mooi om boven op een kinderoverhemd te dragen. De kinderspijkerbroek is ook geliefd onder de jongens die bewust zijn van mode, aangezien het een kledingstuk is wat makkelijk te dragen is onder verschillende soorten t-shirts, overhemden en truien.

Merkkleding jongens

Uiteraard is er ook genoeg merkkleding verkrijgbaar voor jongens, de meeste succesvolle en grote merken hebben ook een tak dat zich specialiseert in kinderkleding en dus ook in jongenskleding. Merkkleding voor jongens is dan ook gemaakt met dezelfde zorg en kwaliteit als dat gebeurt voor de kleding voor volwassenen. In de meeste gevallen is de jongenskleding wel goedkoper dan de standaard prijs van een merk. Dat geldt in 9 van de 10 gevallen voor zowel jongens als meisjeskleding. Sommige jongens vinden het ook erg leuk om rond te lopen in merkkleding van een merk waar zij zich op een bepaalde wijze mee identificeren.

Jongenskleding

Kinderkleding aanschaffen is leuk. Tegenwoordig is er voor de jongens evenveel keuze als voor de meisjes.. Het is leuk wanneer kinderen mooi gekleed zijn en zich lekker voelen in hun kleding. Ouders letten daar goed op bij de aanschaf van de kleding. Belangrijk bij jongenskleding is dat het van goede kwaliteit is en niet zo snel kapot zal gaan. Het moet bestand zijn tegen stoeien, stoten en vuil. Kinderen moeten onbezorgd kunnen ravotten in hun kleding. Jongens willen nog wel eens stoere dingen uithalen en denken dan niet aan de gevolgen voor hun kleding. De jongenskleding in onze webshop kan wel tegen een stootje. De kleding is gemaakt van topkwaliteit materialen.

Lees meer...
 Volgende pagina