Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP

Jongensvest


Vesten zijn een handig kledingstuk om te dragen en te combineren. Het zorgt voor bescherming tegen kou en voor veel comfort. Als het wat kouder is rits je het vest dicht, en als het warm is doe je je vest gewoon uit. Wij verkopen ook vesten met een zachte binnenvoering, voor extra warmte en comfort. Naar school staat een vest het mooist met een basic t-shirt of hemd eronder. Tijdens het sporten doe je er een joggingbroek onder, en ben je klaar om actief te zijn.

Verschillende mogelijkheden

Vooral de mogelijkheid om de vest open en dicht te doen maakt het zodat de meeste jongens dol zijn op vesten. Ze zien er vaak stoer uit en ze zijn gemakkelijk aan te passen aan de temperatuur. Jonge jongens zijn vaak erg actief, ze laten geen kans onbenut om bijvoorbeeld even tegen een bal aan te trappen. Met te dikke kleren aan is dit natuurlijk niet comfortabel, daarom vinden jongens het erg lekker als ze hun vest even open kunnen ritsen.

Warme vesten

Sommige vesten zijn ook voorzien van een capuchon, deze zorgt ervoor dat de drager van het kledingstuk makkelijk zijn hoofd kan beschermen als het regent, sneeuwt of gewoon koud is. Vaak zitten er ook zakken in een kindervest, aan beide kanten van de rits één. Dit vinden de jongens heerlijk omdat ze bijvoorbeeld hun sleutels daar in kwijt kunnen. Deze zakken kunnen ook voorzien zijn van een rits, maar dat is niet altijd het geval. Van wat voor stof of stijl je ook houdt, voor elke jongen is er wel een vest die bij hem past.

jongensvest

Kinderkleding aanschaffen is leuk. Tegenwoordig is er voor de jongens evenveel keuze als voor de meisjes.. Het is leuk wanneer kinderen mooi gekleed zijn en zich lekker voelen in hun kleding. Ouders letten daar goed op bij de aanschaf van de kleding. Belangrijk bij jongenskleding is dat het van goede kwaliteit is en niet zo snel kapot zal gaan. Het moet bestand zijn tegen stoeien, stoten en vuil. Kinderen moeten onbezorgd kunnen ravotten in hun kleding. Jongens willen nog wel eens stoere dingen uithalen en denken dan niet aan de gevolgen voor hun kleding. De jongenskleding in onze webshop kan wel tegen een stootje. De kleding is gemaakt van topkwaliteit materialen.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.