Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Kindersokken


Net als bij ondergoed zijn de sokken accessoires bij de rest van de kleding. Dat wil niet zeggen dat ze minder belangrijk zijn. Integendeel. Je hebt niets aan goede en mooie kleding wanneer je ondergoed en sokken niet lekker zitten. De sokken moeten dan ook nog eens bijpassend zijn bij de kleding.De aanschaf van goede kindersokken is ook erg belangrijk. De voeten van een kind moeten zich nog vormen en daarom is het belangrijk dat het kind goed en comfortabel kan lopen en spelen. Bij de aanschaf van een goede kinderschoen zijn goede kindersokken even belangrijk.Voor jongens zijn er leuke kindersokken te koop. Bijpassend bij de spijkerbroek zijn er effen gekleurde sokken en de kindersokken met leuke prints. Jongens kiezen vaak voor de stoere prints op hun sokken. In onze webwinkel hebben we ze allemaal.

Elastan

Bijna alle kindersokken zijn hoofdzakelijk gemaakt van katoen, meestal vermengd met elastan. Katoenen sokken zijn comfortabel voor het kind. Het vocht wordt lekker opgenomen en de temperatuur van de voeten blijft op peil. In de zomer zijn er de dunne katoenen sokken en voor de winter hebben we de wat dikkere. Het elastan in de sok zorgt ervoor dat hij lekker aansluit en niet zo snel zal afzakken. Katoen kan goed gewassen worden wat vooral bij sokken belangrijk is in verband met de hygiλne.

Warme sokken van wol

Voor de echte koude dagen zijn er jongens kindersokken van wol. Daar zal de stoere bink zeker geen koude voeten meer mee hebben. Bij de aanschaf van wollen sokken moet wel rekening gehouden worden dat sommige kinderen ze vinden kriebelen. Dan kan beter gekozen worden voor een kindersok van wol gemixt met katoen of een ander materiaal. Ook binnen wordt er gerend en gestoeid door de jongens. Dan zijn de kindersokken met een antislipzool weer ideaal. Elke jongen kan in onze webshop terecht voor de perfecte kinder sok met een lage prijs.

Kindersokken

Kindersokken zijn leuke accessoires die een outfit compleet maken. De sokken kunnen combineert worden met allerlei verschillende kledingstukken en schoenen. De sokken zijn te verkrijgen in de maten 23-26, 27-30, 31-34 en 35- 38. De kindersokken zijn bedoeld voor jongens en voor meisjes, maar er zijn ook sokken die jongens zowel als meisjes perfect zouden staan. De sokken worden gemaakt van katoen en elastan waardoor de sokken zacht aanvoelen op de huid en goed aansluiten en kunnen hierdoor ook goed gedragen worden in schoenen. Met de verschillende kleurtjes kan je leuke outfits creλren.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard