Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
LoFff bolero’s

De bolero’s van LoFff zijn een musthave doordat zij mooie kleuren, goede kwaliteit en unieke stijlen hebben. Deze drie dingen maken voor een onweerstaanbare combinatie. Bij LoFff worden de bolero’s zo gemaakt dat deze goed bij alle kledingstukken staat. Ideaal voor het combineren met diverse artikelen van LoFff dus.

Combineren met een jurkje 

Een kledingstuk waar de bolero helemaal goed mee samengaat is het jurkje. Een jurk van LoFff heeft altijd een leuke kleur, stijl of print welke weer terug komt in de bolero’s. De bolero’s kunnen erg rustig en kalm overkomen zodat deze de aandacht niet wegnemen van de schitterende jurken van LoFff. Toch zijn er ook de wat luxere bolero’s in het assortiment van LoFff zodat de chique look niet alleen behoud wordt maar ook versterkt.

LoFff bolero

De bolero’s kunnen, net als de jackets en vesten, goed worden gedragen met een jurk of shirt met rok of broek. De bolero’s geven een chique look vooral bij een jurkje staat een bolero erg netjes. De bolero’s van LoFff zijn er in diverse kleuren die mooi samengaan met de kleuren van de andere kleding van LoFff. Door de bolero’s lekker basic te houden wordt de aandacht niet ontnomen van de gave jurk of stoere rok die jouw dochtertje aan heeft. Ideaal dus voor extra bescherming tegen de wind of wanneer de zon weer even achter de wolken verdwijnt.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard