Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
LoFff broeken

De broeken van LoFff zijn er in alle lengtes. Kort, lang, en ook driekwartsbroeken zijn in deze categorie te vinden wanneer deze beschikbaar zijn. De korte broeken of shorts die vooral in de zomercollectie van LoFff aanwezig zijn, zijn erg leuk en speels. De shorts zijn vaak in een kleur of patroon dat goed te combineren is met de andere kleding van LoFff, bijvoorbeeld een shirt of top. Omdat een broek in ieders kast voorkomt kan deze natuurlijk niet in jouw kast ontbreken. Waar het vroeger vooral veel spijkerbroeken was zijn de broekenassortimenten tegenwoordig erg kleurrijk.

Kleurrijk en model

Qua broekkleuren kunnen we de hele regenboog aflopen als we dat zouden willen. De blauwe spijkerbroek of de felroze broek alles kan als het op de juiste manier wordt gecombineerd. Ook het model van de broek kan erg verschillen zowel de brede pijpen als ‘skinny jeans’ zijn trends. Verder heb je ook nog de keuze uit broeken die laag op de heupen vallen en de broeken die wat hoger vallen. Verschillende kleuren en modellen zijn te vinden bij LoFff, dit maakt het makkelijk om de broek die jij zoekt te vinden.

LoFff broek

De broeken van LoFff zijn nog met een erg klein groepje dat over tijd zal worden uitgebreid. Dit neemt natuurlijk niks af van de leuke broekjes en die er al zijn! Heerlijke kwaliteit, goed te combineren en een feest voor de ogen. Omdat LoFff toch wat meer van de meisjes-meisjes kleding is zijn de broeken nog een opkomend project. Maar LoFff heeft toch moeten toegeven dat broekjes niet kunnen ontbreken in hun collecties.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard