Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
LoFff broekrokken

De broekrokjes zijn leuk voor de meisjes-meisjes maar ook zeker voor de stoere meiden. Makkelijk om te dragen en in te bewegen met een nette en chique uitstraling. Ook zijn de broekrokken makkelijk te combineren met de leggings en shirtjes van LoFff. Door dezelfde kleuren en modieuze stijlen die terugkomen in alle kledingstukken van LoFff, dus ook de broekrokken, zijn er veel verschillende combinaties mogelijk, zodat alle meisjes hun eigen stijl kunnen vinden.

Comeback trends

Net als een jumpsuit zou de broekrok een terugkomende trend kunnen worden. Met nieuwe ontwerpen en gave prints heeft LoFff al een goed begin gemaakt met een nieuwe look aan de broekrok geven. Ook maakt LoFff de modellen van de broekrokken passend op hun andere kledingartikelen. Dit zorgt voor originele en unieke broekrokken die geschikt zijn voor de avontuurlijke meiden.

LoFff broekrok

LoFff brengt de broekrokken weer helemaal terug. Een broekrok is super handig en ziet er hartstikke leuk uit, een prima combinatie dus. In de jaren 60 waren de broekrokken al een ware trend, wellicht is het tijd voor een comeback. De broekrokken van LoFff zijn goed te combineren met de T-shirts en tops door de kleuren en prints die in beide kledingstukken voorkomt. Het gemak van een broekrok is dat kinderen graag veel spelen en bewegen maar daar niet de gelegenheid voor krijgen met een net rokje aan, een broekrok is net wat stoerder en raakt niet dat nette gevoel van een rok kwijt.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.