Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
LoFff jumpsuits en overalls

De jumpsuits en overalls zijn niet alleen leuk voor in de zomer maar ook in de herfst met een lange mouwen shirt eronder geeft het een super leuke look. De bloemen of andere printen geven een schattig effect wat helemaal bij kinderoutfits hoort. Ook de kleuren zoals roze en donkerblauw geven de jumpsuits en overalls een stoer effect en maakt de kleding geschikt voor jouw meisje.

Schoenen bij een jumpsuit

Veel mensen vinden het moeilijk om schoenen bij een jumpsuit of overall te vinden. Dit gaat vooral mis omdat eigenlijk alles kan. Een laars, sandaal, lage gymp of hoge gymp eigenlijk kan het allemaal gewoon! Je hoort het vaker: over keuze maakt voor geen keuze, het simpele effect van teveel keuzes veroorzaakt dat er geen keuze wordt gemaakt. Maar vrees niet langer, het is officieel elke schoen kan bij een jumpsuit of overall van LoFff.

LoFff jumpsuit

Ook bij LoFff zijn de jumpsuits en overalls weer teruggebracht. De outfits die gebaseerd zijn op werkuniformen zijn weer helemaal terug om de show te stelen. De fashionable trend wordt ook door LoFff aangeboden voor jouw dochtertje! Een chique outfit wat de gemakkelijkheid, die deze outfit ook heeft, verbergt. Een ideaal geschenk voor wanneer de tijd iets te snel is gevlogen en er met haast nog kleertjes aan moeten worden getrokken.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.