Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
LoFff jurken

Een feestjurk, prinsessenjurk, verjaardagsjurk of gewoon om op school te showen, het maakt niet uit want LoFff heeft het. De jurken zijn gemaakt van goede kwaliteit en met de nodige aandacht die elk kledingstuk verdient. De jurken verschillen van lief naar stoer en alles hier tussenin. Voor alle meiden is er wat te vinden in de regenboog van jurkjes die LoFff ons brengt. De klassieke en moderne trends die LoFff combineert in hun jurken is een ware show om te zien.

De klassieke en moderne trends bij LoFff

De halterneck jurken tegenover de glitters. De halterneck jurken worden vaak gezien als ouderwets maar deze leuke jurk uit de jaren 50 kan ook zeker als tijdloos gezien worden, vandaar ook zijn aanwezigheid in de collectie van LoFff. Hier tegenover hebben wij glitters. Tegenwoordig is er op bijna elke outfit wel wat bling te vinden en valt deze ons nog nauwelijks op, maar het gebruik van glitters op kleding komt toch echt uit het discotijdperk, de 80s. Het leuke van LoFff is dat er dingen uit elk tijdperk gevonden kunnen worden in de jurken. De riempjes, tule rokken & bloemenprints kunnen worden samengesteld in een super leuke jurk van deze tijd.


Zomer 2017 staat in het teken van de LoFff jurk

Het kinderkledingmerk voor meisjes heeft ook deze zomer weer een prachtige collectie. Uiteraard vind je in deze zomercollectie weer veel verschillende jurkjes. LoFff staat hier dan ook niet voor niets om bekend. De jurken van LoFff zijn een ware eyecatcher. Er zijn natuurlijk weer jurken met opvallende rokken. Sommige jurken zijn afgewerkt met glitters en andere met een mooi rok die uit allemaal verschillende lagen bestaat. Maar naast de bekende modellen zie je ook dit jaar weer de maxidress in veelfout. Deze lange jurk is voor meiden ideaal. Het ziet er leuk uit, zit comfortabel voor zowel tijdens schooldagen als tijdens de speelmiddagen.

LoFff jurk

Bij LoFff is er voor ieders wil wel wat. De diversiteit die in de jurken zit is erg leuk om te zien en te shoppen. Die diversiteit is zo leuk omdat deze ook in de kinderen zit, niet ieder meisje houdt van roze zullen we zo maar zeggen. En daarom is het shoppen van LoFff zo handig, kinderen zijn namelijk heel goed in het vertellen van wat ze niet leuk vinden maar wanneer het aankomt op zeggen wat ze wel willen… kunnen ze soms wel wat hulp gebruiken. Het ruime assortiment van LoFff biedt die hulp.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.