Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
LoFff leggings

De leggings worden met rekening voor het seizoen gemaakt. In de zomer zullen deze bijvoorbeeld dunner zijn dan in de winter. In de winter kunnen de leggings weer wat langer zijn dan in de zomer enzovoort. Een leggings is tegenwoordig ook leuk te combineren met een lang vallend T-shirt in plaats van een jurk. Ook is het fijn om gewoon thuis in alle comfort tv te kunnen kijken met een legging aan. Omdat de leggings comfortabeler zijn dan broeken zijn deze ideaal om in te loungen of te gebruiken voor de gymlessen op school.

Knutselen

Met het knutselen gaan we weer even terug naar het combineren van meerdere outfits met één legging. Buiten het feit dat het super gemakkelijk is, is het ook nog enorm prijsbewust. Alhoewel leggings niet heel duur zijn is het toch fijn om te kunnen minderen aan kosten dus door een legging uit te kiezen en hierbij outfits te matchen is dit dus niet alleen prijsbewust maar ook nog leuk. De gezellige kleuren en prints van LoFff kunnen in diverse manieren worden gecombineerd zo ook als basis een legging.

LoFff legging

De leggings van LoFff zijn er in veel verschillende kleuren en staan super bij een uitgekozen jurkje of ander kledingstuk van LoFff. De kleuren worden zo gemaakt dat zij bij de rest van de collectie passen. Hierdoor maakt LoFff het een stuk makkelijker om leuke en matchende outfits in elkaar te zetten. De leggings van de zomercollectie zijn allemaal 3 kwart zodat deze niet te warm zijn in de zomer maar nog steeds de nodige bescherming biedt tegen de wat koudere windvlagen. Tip: Met een kleur legging kunnen natuurlijk ook twee verschillende outfits in elkaar geknutseld worden!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard