Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
LoFff rokken

Met de verschillende kleuren van de diverse modellen rokjes is er voor iedereen wel wat te vinden. Rokken met bloemen, strepen of helemaal geen print alles is te vinden bij LoFff. Met de verschillende keuzes kan jij lekker met jouw meisje shoppen en gezamenlijk kiezen welk van de verschillende rokjes de leukste en natuurlijk handigste is voor dat etentje bijvoorbeeld.

Makkelijk te combineren

Dat LoFff met terugkomende prints en designs werkt in hun verschillende kledingartikelen is ontzettend leuk maar natuurlijk ook makkelijk. Zelfs de kleuren worden gelijkgemaakt zodat er geen kleur verschil zit in de legging of rok wanneer deze dezelfde kleur lijken te zijn. Want laten we eerlijk zijn passende en matchende kleding uitzoeken is zo makkelijk nog niet, maar LoFff maakt het in ieder geval een stuk makkelijker door deze regel in hun collectie te hebben geplaatst.

LoFff rok

De rokken van LoFff zijn weer helemaal leuk voor de zomer. Met de prints en kleuren die makkelijk te combineren zijn met de shirts, topjes en bolero’s van LoFff is een volledige outfit zo samengesteld. De verschillende stoffen, lijnen en kleuren geven de rokken hun eigen aparte uitstraling. De rokjes gaan van sportief naar chique en zijn hierom ook geschikt voor elke situatie, mocht dat nou naar school of met de familie uiteten zijn. Voor ieder meisje is er wat te vinden bij de nieuwe zomercollectie van LoFff.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard