Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
LoFff zomer 2017 met korting
De kleuren van deze zomerse collectie zijn voornamelijk roze en kobalt blauw. De kleur roze en donker blauw zie je vaak bij de kinderkleding van LoFff, maar deze kobalt blauwe kleur is een echt toevoeging. De kleur is verwerkt in verschillende jurkjes en tops, maar natuurlijk komst deze kleur ook terug in de passende leggings en bolero’s.

LoFff kleding voor bijzondere gelegenheden

De jurkjes van LoFff worden vaak voor bijzondere gelegenheden gebruikt zoals bruiloften en communies. De jurken en rokken zijn net even anders dan de andere merken aanbieden en juist daarom is de kleding van dit merk hier zo geschikt voor. Met een outfit van de zomer 2017 collectie weet je zeker dat jouw dochtertje de show steelt op het eerst komende feest. Belangrijk is natuurlijk wel dat de kleding vaker gedragen kan worden dan één keer en dat kan dan ook zeker. Ondanks dat de kleding feestelijk is, kan het ook gewoon op een mooie zondag gedragen worden. Of wie weet heb je deze zomer echt feest en kan het jurkje nog een keer als feestjurk. De rokjes zijn feestelijk, maar dit is erg afhankelijk wat je er boven draagt. Met een stoer topje is de feestelijke outfit ineens heel anders, namelijk lekker stoer en kan de kleine meid er gewoon in naar school.

Zomers, hip en vrolijk

Ja deze drie woorden omschrijven de zomercollectie van jaar perfect. Zoals altijd is ook dit jaar weer voor comfort en kwaliteit gestreden en dit zie je dan ook terug in alle mooie details op de kleding. Alles past bij elkaar, van leggings en bolero’s tot rokjes met verschillende shirtjes. Op deze manier kan je volop combineren met maar een paar kledingstukken van LoFff. Maar elke keer ziet jouw meisje er weer prachtig uit!

LoFff zomer 2017

Zoals iedere zomer komt LoFff ook dit jaar weer met een te gekke collectie. De prachtig zwierende rokken, vrolijke prints en heerlijk zomers. Dat is de omschrijving van de zomercollectie 2017 van LoFff. De jurken zijn nog steeds te herkennen aan de typische LoFff stijl, geen enkel ander merk kan dit net zo goed. Mooie pasvormen, goede materialen en blije prinsesjes die de jurkjes mogen dragen.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard