Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Lovestation22 kinderkleding
Sinds Juli 2016 is er een leuk nieuw merk voor meisjes verkrijgbaar bij Tofje! Het nieuwe merk is Lovestation22! Kleding voor elk type meisje, avontuurlijk, hip, stoer of verlegen voor Lovestation22 maakt het niets uit. De kleding is leuk te combineren met elkaar en goed betaalbaar. Dit maakt het mogelijk om voor elke moeder iets leuks te bestellen. Door de goede kwaliteit van Lovestation22 gaat de kleding heel erg lang mee en kunnen de meisjes en lang plezier van hebben. Het is natuurlijk belangrijk dat je er vrij in kan bewegen en lekker spelen. Als ouder wordt er namelijk niet alleen gekeken of de kleding mooi is, maar is ook de kwaliteit is erg belangrijk en dat staat bij LoveStation22 dan ook zeker centraal. kledingstukken worden met veel aandacht en liefde gemaakt. De kleding kan dan ook vaak nog een extra ronde meer voor een zusje of nichtje.

Waarom Lovestation22?

Ieder merk heeft een eigen identiteit, maar LS22 heeft wel een hele mooie waarde toegevoegd aan het merk. Lovestation22 is namelijk donateur van het Wereld Natuur Fonds. Dit betekent dat voor elk verkocht kledingstuk er €1,- wordt gedoneerd aan het Wereld Natuur Fonds. Zo steun ook jij indirect het WNF terwijl je leuke kleding koopt voor jouw dochtertje. Daarnaast werkt LoveStation22 alleen samen met partners die ook milieubewust te werk gaan. Maar LS22 doneert niet enkel aan het WNF, zij halen hier ook hun inspiratie vandaan. In ieder kledingstuk, van jurkje tot short en van top tot legging komt er wel iets uit de natuur terug. In sommige jurkjes is het heel subtiel verwerkt, denk aan bijvoorbeeld kleine blaadjes die zijn verwerkt in de print. Op andere kledingstukken vind je juist een grote afbeelding van een dier. Al deze afbeeldingen veranderen ieder jaar weer, dus wie weet zit jouw lievelingsdier wel in de collectie van zomer 2017.

Meisjeskleding van Lovestation22

Lovestation22 is gespecialiseerd in kleding voor meisjes. Het kledingmerk is een zusje van het meisjesmerk LoFff en valt dan ook onder de ZAZI groep. LoFff is ook een kinderkledingmerk dat gespecialiseerd is in meisjeskleding. Meisjes vinden het leuk om kleding met elkaar te combineren en dat is ook zeker geen probleem bij Lovestation22. Met veel leuke printjes en kleuren ben je altijd voorbereid voor de dag. Bij iedere collectie zijn er verschillende lijnen binnen de collectie. Dit houdt in dat je een print ziet terugkomen in jurkjes, shirtjes en broekjes. Je kunt dus met één bolero of legging heel veel verschillende outfits matchen. De meisjeskleding van Lovestation22 is gemaakt voor meisjes van 2 t/m 12 jaar.


Jurkjes en rokjes

Bijna alle meisjes houden van jurkjes en rokjes daarom worden er bij LoveStation22 zo veel verschillende leuke jukjes en rokjes ontworpen, je kunt helemaal je zelf zijn in deze kleding. De jurkjes en rokjes zijn ideaal voor ieder meisje. Bij het ontwerpen is er over nagedacht dat de meisjes moeten kunnen blijven spelen en ook echt kind moeten kunnen zijn. Dus ook al is het een jurkje, jouw dochtertje kan nog steeds klauteren in de bomen en rennen door de bossen

Bijpassende leggings en bolero’s Soms is het erg lastig om de goede kleur legging te vinden dat bij het jurkje past, daarom heeft LoveStation22 bijpassende leggings voor bij de jurken. Zo komt de kleur van de legging altijd perfect overeen met de kleuren die in het jurkje zitten. Ook zijn er verschillende vestjes die in dezelfde kleuren zijn gemaakt. Het voordeel van de bijpassende leggings en bolero’s is dat het setje veel langer door te dragen is en jullie samen er lang plezier van hebben.

Shop online de leukste LS22 kleding bij Tofje

De kleding van LoveStation22 wordt weinig aangeboden online en wij bij Tofje zijn één van de weinige verkooppunten. Bij levering van de nieuwe collectie weten de trouwe fans dit maar al te goed en nemen gelijk een kijkje welke gave items we dit jaar weer in de collectie hebben. Online shoppen bij Tofje brengt veel gemak, bestel je voor 16.00 uur op werkdagen, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Alle kleding van LoveStation 22 hebben wij op voorraad. Is er een artikel dat je niet in ons assortiment ziet, dan kunnen wij deze bijna altijd wel bestellen. Dus stuur ons gewoon een mailtje en wij kijken of het mogelijk is.

Lovestation22 kinderkleding

Sinds juli 2016 is het nieuwe merk Lovestation22 verkrijgbaar bij Tofje! Het Nederlandse merk maakt hippe, leuke en mooie kleding voor meisjes van 2 t/m 12 jaar. Het leuke aan Lovestation22 is dat elke collectie een limited edition is. De kleding van LS22 wordt maar online en fysiek maar op een paar plekken aangeboden. Daarom zal je zeker niet iedereen in deze kleding zien. Daarnaast steunt Lovestation22 het Wereld Natuur Fonds. Voor elk verkocht product wordt er een vast bedrag gedoneerd. De collecties van LoveStation22 zijn geïnspireerd door de natuur en dit zie je zeker terug in de kleding. Bekijk snel de collectie en kijk of jij ziet welk natuurelement er in het shirtje of jurkje is verwerkt. 
Sorteren naar: Product Prijs Standaard