Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
Meisjes badpak

Een meisjes badpak heeft tegenwoordig veel meer leuke details en kleuren dan vroeger. Een badpak wordt nog veel aangezien als saai zwemkledingstuk maar met alle details en kleuren is dat allang niet meer zo. Er zijn veel verschillende soorten badpakken. Een badpak zoals we het kennen met twee bandjes over de schouders of een badpak waar de bandjes schuin lopen en kruisen op de rug zijn voorbeelden daarvan. Voor een meisje is het belangrijk dat het badpak goed en comfortabel zit.
 

Kinder badpak

Een kinderbadpak is voor jongere meisjes erg populair. Een kinderbadpak hoort strak om je lichaam te zitten en daarnaast hoort het comfortabel te zitten. Voor meisjes is het belangrijk dat ze er vrij in kunnen bewegen en spelen. Een kinderbadpak kan verschillende kleuren en printjes hebben. Het is leuk voor in de zomer als het kinderbadpak een vrolijke kleur bevat of een grappige print. Tegenwoordig zijn alle badpakken met een leuke kleur of print dus dat moet geen probleem zijn.
 

Badpak voor meisjes

Een badpak voor meisjes moet er leuk uitzien en goed zitten. In de zomer wil je er natuurlijk goed uitzien. Veel felle kleuren en leuke printjes doen het goed bij badpakken voor meisjes. Wanneer je een badpak aanhebt moet je er vrij in kunnen bewegen en in spelen. Het zou vervelend zijn als het badpak niet goed strak zou zitten of niet de juiste maat zou hebben. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten en maten badpakken dus er is keuze genoeg. 

Meisjes badpak

Het zwemkledingstuk de badpak bedekt de buik en de rug van het lichaam. Sommige jonge meisjes vinden een badpak ook erg praktisch ten opzichte van de bikini. Een badpak hoort een goede pasvorm te hebben. Hierdoor kan je er vrij in bewegen en spelen. Tegenwoordig zijn badpakken ook ontzettend modieus en verkrijgbaar in meerdere ontwerpen en stijlen. Ook zijn badpakken erg populair bij de jongedames die lekker actief zijn gedurende hun bezoek aan het zwembad of strand. Voor de meisjes die van badpakken houden, is de keus in elk geval erg ruim.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard