Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Meisjes bikini 

Op jonge leeftijd is voor veel meisjes een bikini al belangrijk. De bikini moet goed zitten, er leuk uitzien en eigenlijk ook nog speciaal zijn. Geen enkel meisje vindt het leuk als zij over het strand loopt en iemand anders ziet in dezelfde bikini. Behalve als het een vriendinnetje is natuurlijk. Meisjes bikini’s zijn er tegenwoordig in allerlei soorten. Elke bikini heeft een leuk kleurtje en mooie details.

 

Kinder bikini

Een kinder bikini kan je in allerlei verschillende soorten en kleuren kopen. Het is belangrijk dat de bikini goed zit en niet te groot of te klein is. Het zou vervelend zijn als je op vakantie bent en de bikini zit niet goed. Meestal kan je de bandjes van een bikini verstellen. Het verschil met een badpak is dat een bikini twee onderdelen heeft en een badpak is een onderdeel. Sommige meisjes vinden het fijner om een onderdeel te hebben en andere meisjes willen liever een bikini.

 

Meisjes zwemkleding

Naast een bikini kan een meisje ook een badpak dragen of een klein shortje. De shortzwembroek wordt vaak gedragen over een badpak of bikini heen. In een short kan je lekker lunchen op het strand of zorgen te voorkomen dat je benen verbranden. Elk meisje heeft een andere voorkeur voor zwemkleding en gelukkig is er genoeg keuze is elke soort. 

Meisjes bikini

Als de zomer er bijna aankomt gaan veel meisjes al bedenken welke bikini's zij willen dragen naar het strand en het zwembad. Dit geeft aan dat bij veel meisjes bikini's erg populair zijn. Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten bikini’s verkrijgbaar, evenals in uiteenlopende kleuren. Voor de sportieve meisjes zijn er bijvoorbeeld leuke sport bikini’s verkrijgbaar. Voor de meisjes die een ‘gewone’ bikini willen dragen, is er natuurlijk ook ruim keus. Behalve dat het belangrijk is dat een meisje haar bikini mooi vindt, is de pasvorm ook ontzettend belangrijk. Het is namelijk niet leuk om naar het zwembad te gaan met een bikini die te strak of te los zit.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.