Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Meisjesjas

Een jas is een belangrijk kledingstuk in Nederland, vaak staat er een fris windje en de regenbuien kunnen soms ook goed aanwezig zijn. Er bestaat niet maar één soort meisjesjas, zo hebben we alleen al de zomerjas en de winterjas. Daarnaast is er ook volop keuze in kleuren en modellen. Wil je juist een kort of een lang model? Een hoge of een lage kraag en wat betreft de capuchon, juist wel of niet? Alleen uit enkel deze voorbeelden blijkt dat er meer dan genoeg keuze is voor een leuke meisjesjas in jouw smaak.

Wanneer jouw dochtertje hard groeit is het verstandig om de jas iets groter te kopen, dit zodat ze het aan het einde van de zomer of de winter ook nog goed past. Een ander puntje wat belangrijk is om aan te denken is de lengte. Fietst jouw dochter veel, naar school bijvoorbeeld, dan is een iets langer model met capuchon erg prettig. Op deze manier is de rug beschermt tegen de kou en indien er een regenbui valt is ze niet gelijk helemaal doorweekt. Zomerjassen zijn vaak licht van kleur in tegenstelling tot de winterjassen, kies een meisjesjas die past bij de levensstijl van jouw dochter of kies voor een aparte buitenspeeljas. Een jas is nu eenmaal niet de goedkoopste aanschaf, maar belangrijk is het wel. Het zou dan ook zonde zijn wanneer de zomer- of winterjas binnen een week al vies of kapot is. Bij het kopen van een jas is het dan ook belangrijk om te kijken van welk materiaal deze is gemaakt, je weet dan namelijk of je deze gewoon in de wasmachine kunt wassen.

Meisjesjas


Een meisjesjas moet je altijd standaard in je kast hebben liggen voor een onverwachte koude dag. Een meisjes jas wordt veel gedragen en moet daarom goed passen bij de rest van de outfit. Ook moet de meisjesjas, omdat deze veel gedragen wordt, goed bestendig zijn tegen viezigheid en kou. Dit kan alleen als de jassen zijn gemaakt van topkwaliteit en daarom bieden wij alleen jassen aan van topkwaliteit. Leuk om te combineren bij de jassen is een stoere sjaal of een leuke muts, deze zijn te vinden bij meisjesaccessoires.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard