Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Muchachomalo


De boxershorts van Muchachomalo voor jongens zijn stoer, vrolijk en goed van kwaliteit. Dit merk is nog relatief jong in verhouding tot zijn concurrenten, pas in 2007 is dit merk van start gegaan. Muchachomalo is eigenzinnig en betekent dan ook niet voor niets ‘Stoute jongen’. In anderhalf jaar kende iedereen dit merk en sindsdien is het dan ook binnen Nederland een gedegen concurrent van andere merken boxershorts

Muchachomalo boxershorts voor jongens

De boxershorts voor jongens hebben allemaal de brede kenmerkende band met de naam ‘Muchachomalo’ erin geweven. De kleuren van de banden en de ingeweven naam verschillen en past altijd bij de motief van de boxershort zelf. De prints op de shorts zijn uniek, vrolijk en opvallend. Iedere Muchachomalo boxershort herken je aan de print, ook wanneer je de naam op de band niet zou zien. Het heeft een echte eigen identiteit.

Muchachomalo for boys

Van oorsprong richtte Muchachomalo zich op volwassen mannen, maar dankzij het ongekende succes dat dit merk bereikte werd er een eigen lijn opgezet voor kinderen. De Muchachomalo boxershorts for boys zijn net zo eigenzinnig en uniek als de lijn voor volwassen heren. De boxershorts voor jongens zijn verkrijgbaar vanaf maat 104 tot en met maat 176. Bij Tofje bieden wij de maten 104 tot en met 152.

De boxershorts van Muchachomalo worden bijna altijd aangeboden als dubbel-pack, soms worden er ook enkele stuks en drie-packs aangeboden. Voor de actuele collectie houdt onze website in de gaten en bekijk de vrolijk geprinte boxershorts van Muchachomalo for boys.