Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Quapi jas

Een jas is voor de winter noodzakelijk. Ook al hebben kindjes het niet snel koud, een jas moet aan als je naar buiten gaat. In de winter loop je veel met een jas. Daardoor is het belangrijk dat de kwaliteit van de jas hoog is. ook is het erg belangrijk dat de jas er leuk uit ziet. Je loopt zoveel in je jas dat dat jou belangrijkste kledingstuk is. Een winterjas is meestal donker gekleurd, vooral jongens houden niet van te veel kleur. Toch is het ook wel leuk om een gekleurde jas aan te doen in de winter. Zo val je lekker op tussen al dat grijs om je heen. De Quapi jassen zijn mode bewust en hoog van kwaliteit hierdoor kom je goed de winter door, en zal je het niet snel koud krijgen. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en maten. Zo hebben ze voor ieder kindje een geschikte jas.

Quapi meisjesjas

Het vinden van een juiste jas voor meiden is vaak lastig. Een winterjas is meestal wat duurder waardoor je niet snel twee winterjassen neemt om af te wisselen. Dus zit je er de hele winter aan vast. Toch kan je jouw winter outfit variėren met een leuke sjaal, toffe wanten of een originele muts, hierdoor loop je er niet de hele winter hetzelfde bij. De Quapi meisjesjas is ideaal voor elk meisje die het belangrijk vind om mooi maar ook warm de winter door te komen . Ook zitten ze lekker en zijn de jassen makkelijk om in te spelen, ook wel belangrijk als je van in de sneeuw spelen houdt.De meisjesjassen van Quapi zijn verkrijgbaar in verschillende soorten ontwerpen en kleuren. Wil je juist een donkere of een fel gekleurde jas, een lange jas of een korte jas? Neem maar een kijkje bij de Quapi collectie. Elk type meisje kan in de collectie van Quapi terecht. Dus niet meer eindeloos zoeken naar een geschikte winterjas, want hier heb je hem al!

Quapi jongensjas

Jongens vinden het vaak niet zo interessant wat voor jas hun hebben voor van de winter of zomer. Een zomerjasje gaat al vaak uit tijdens het spelen buiten. Toch is een winterjas wel belangrijk. Jongens willen een winterjas die er stoer uitziet maar toch ook lekker warm zit. Ook is het natuurlijk belangrijk dat hij lekker mee beweegt tijdens het spelen. Want geen een jongen wil belemmerd worden door een te strakke winterjas tijdens een potje voetbal buiten. Meestal is een winterjas kopen met jongens een ramp omdat het natuurlijk lang zoeken is tot dat je de goeie heb. Hou er rekening mee dat er nog een dikke trui onder de winterjas moet, dus koop je winterjas niet te strak! De Quapi jongensjassen zijn te gek en hebben een stoere uitstraling. Ook hebben de Quapi jongensjassen een hoge kwaliteit waardoor je het niet koud kan krijgen van de winter.

Quapi jas

Quapi brengt met de wintercollectie 2015/ 2016 voor het eerst jassen uit. De jassen passen helemaal in de stijl van Quapi. Ze zijn vrolijk van kleur en het zijn stoere modellen die heerlijk tijdloos zijn. Daarnaast kun je ze goed combineren met alle kleding. Dit laatste is belangrijk want een jas moet altijd gedragen kunnen worden, ongeacht wat voor gewone kleding er gedragen wordt. De winterjassen hebben een capuchon en een lekkere warme krijg. De modellen vallen lang genoeg, zodat de kinderen geen koude ruggetjes kunnen krijgen. De Quapi jas is voor het eerst uitgebracht, maar bij vele ouders al een graag gewild item, dus wees er snel bij want op = op. 
Sorteren naar: Product Prijs Standaard