Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie


Quapi jurk
Quapi Kidswear is nog een jong merk op het gebied van kinderkleding, maar nu al ongekend populair. Quapi is afgeleid van het Spaanse woord voor 'knapperd' en dat is waar Quapi kinderkleding voor staat. Elk kind dat in Quapi kleding loopt, ziet eruit als een hippe verschijning. Het merk biedt kleding aan voor zowel baby's als jongens en meisjes en bestaat uit broeken, T-shirts, leggings, rokjes en jurkjes. Met deze laatste categorie heeft Quapi al veel meisjes en ouders blij gemaakt. Maar wat is er nu zo bijzonder aan een Quapi jurk? 
 

Een bijzonder kledingstuk, de jurkjes van Quapi

Om te begrijpen wat een Quapi jurk nu zo speciaal maakt, is het goed om het verhaal achter dit merk te kennen. Quapi Kidswear is namelijk opgericht door een moeder van twee kinderen: een zoon en een dochter. Zij vindt het belangrijk dat kinderen er leuk en eigentijds uitzien. Ook hecht zij waarde aan de kwaliteit van kleding. De kwaliteit moet dermate hoog zijn dat de kleding lang mee kan, maar het moet ook lekker zitten. Zij vindt het echter geen goed idee dat kinderen in designerkleding in plassen stampen, hutten bouwen en wat dan ook uitspoken waar ze vies van worden. Daarom heeft zij haar eigen merk op de markt gebracht. Quapi kidswear: betaalbare, hoge kwaliteit kinderkleding met een goede pasvorm en een hippe look!

Een Quapi jurk kenmerkt zich door de echte meisjesuitstraling. Het zijn vlotte, fleurige jurkjes die een meisje doen stralen. Op klassenfoto's zal een meisje in een Quapi jurk er gelijk uitspringen. De jurkjes zijn gemaakt van kwalitatieve stoffen die helemaal binnen het modebeeld van deze tijd passen. Bovendien zitten de jurkjes ook fijn. Wanneer er accessoires zijn aangebracht, dan zijn deze zo bevestigd dat zij het kind niet belemmeren tijdens het spelen. Kinderen vinden niets vervelender dan kleding die niet lekker zit of kriebelende touwtjes. Bij elke Quapi jurk is hierover nagedacht. Door aandacht te besteden aan details ziet een Quapi jurk er ontzettend leuk en meisjesachtig uit. Iedere dochter zal een opvallende verschijning zijn en graag haar nieuwe jurkje showen aan vriendinnetjes!

Quapi jurk

Als je het merk Quapi kent dan ken je zeker de leuke jurkjes! Een jurk van Quapi heeft altijd bijzondere aspecten van een leuk riempje tot aan printjes of een combinatie van verschillende stoffen. Een jurk van Quapi is anders dan andere jurkjes. Bij de jurkjes is altijd een bijbehorende legging verkrijgbaar. Soms zijn er bij de jurkjes ook nog bijpassende shirtjes, bolero's of vestjes verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een leuke complete outfit dan kun je die zeker maken met één van de leuke jurkjes hieronder, gecombineerd met de bijbehorende kledingstukken. Bekijk één van de jurkjes hieronder en wij geven bij het product zelf ook aan welke andere bijpassende kledingstukken verkrijgbaar zijn. 
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.