Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Quapi spijkerbroek

Quapi heeft een mooie smalle pasvorm en na veel vraag is vanaf het winterseizoen 2016-2016 eindelijk de jeans. De Quapi spijkerbroek heeft net als de andere kleding van dit hippe kinderkledingmerk een smalle en lange pasvorm. De spijkerbroeken verschijnen in drie kleuren, voor zowel de jongens als voor de meisjes. Voor de meisjes zijn er twee tinten grijs en een donker blauwe, de drie basiskleuren voor in iederen kledingkast. Voor jongens zijn er ook drie kleuren, maar dan licht en donker blauw en een donker grijze. Combineer de leuke shirtjes, vestjes en truien van Quapi Kidswear met de altijd passende spijkerbroek. 

Quapi jeans

De jeans is voor iedereen een echte musthave, hoe oud je ook bent en welk figuur je ook hebt. Jeans voor kinderen vallen vaak redelijk recht, maar Quapi staat juist bekend om een smalle lange pasvorm en dat zie je ook terug bij de Quapi jeans. De jeans is een kledingstuk die lang miste in de collecties van Quapi, veel moeders hadden er vraag naar. Nu in het winterseizoen van 2016-2017 is de vraag beantwoord. Voor zowel de jongens als de meisjes zijn er drie verschillende kleuren jeans. De elastische band aan de bovenkant en de bij de meisjes de vrolijk gekleurde knopen, zorgen ervoor dat ook deze jeans echt in de stijl van Quapi past. 

Quapi spijkerbroek

Quapi heeft elke keer weer een leuke en wisselende collectie voor jongens en meisjes. Voor meisjes jurkjes met bijpassende leggings en voor jongens stoere broeken met shirts. De spijkerbroeken van Quapi gaan lang mee en hebben een hoog draagcomfort. Spijkerbroeken kun je leuk combineren met veel verschillende kledingstukken. Denk hierbij aan leuke shirts, truien, topjes of andere bovenkleding. Frisse kleurtjes, leuke printjes en vrolijke teksten, allemaal bij de kleding bij Quapi! De jeans in de Quapi collectie is nieuw en een kledingstuk dat bij veel ouders op het verlanglijstje stond. 


Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.