Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
RJ bodywear 

Voor baby’s maakt het eigenlijk nooit heel veel uit wat voor kleding ze dragen. Het gaat er voornamelijk om dat de kleine het goed warm heeft en het niet koud krijgt. Het is daarom belangrijk altijd voorbereid te zijn op koude dagen. Je kunt baby’s op verschillende manieren beschermen tegen de koud. Denk hierbij aan warme onderkleding. RJ bodywear is speciaal gemaakt om de kleine lichaampjes warm te houden. De kleding kan door zowel jongens als meisjes gedragen worden.

Voor baby's heeft Tofje van RJ bodywear twee hele lekkere pakken die de lichaampjes goed warm houden als dat moet. Het pak bestaat uit een legging en een lange mouwen T-shirt. De kleding van RJ bodywear is gemaakt van 51% Polyester, 47% Viscose Viloft en 2% Elasthaan.

Thermo ondergoed 

Thermo ondergoed is een geschikt kledingstuk voor koude dagen of bijvoorbeeld de wintersport. Thermo komt van het woord thermisch, dit betekent met betrekking tot de warmte. Eigenlijk zegt het woord het verder al, de kleding heeft betrekking tot de warmte. De thermo kleding is gemaakt van een stof waarbij het lichaam warm blijft. Thermo ondergoed is goed te dragen onder andere kleding omdat de kleding goed aansluit op het lichaam. Bij thermo ondergoed heb je onderbroeken, hemden, t-shirts, broeken. 

RJ bodywear

RJ bodywear staat bekend om de heerlijk comfortabele thermokleding. Met thermokleding van dit merk ben je er dan ook van verzekerd dat jouw baby'tje lekker warm blijft. Niet alleen in wintersportgebieden, maar ook in Nederland kan het erg koud zijn. Kleine kinderen houden zichzelf vaak nog moeilijk warm en daarom kan de thermokleding van RJ Bodywear een ware uitkomst zijn. Houd jouw zoontje of dochtertje lekker warm met één van de thermopakken die speciaal voor baby's zijn ontworpen. 
Sorteren naar: Product Prijs Standaard