Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
RJ Bodywear

Rj bodywear is een merk dat bekend staat om de goede kwaliteit thermo ondergoed. Het thermo ondergoed is bedoeld om warmte vast te houden voor kinderen en baby’s. De kleding kan goed gedragen worden onder andere kleding en zit erg comfortabel. Voor kinderen is het belangrijk dat je altijd iets als back-up hebt. Wanneer je een dagje erop gaat is het altijd handig om wat extra kleding mee te nemen. Dit thermo ondergoed kan erg geschikt zijn voor wanneer je bijvoorbeeld op wintersport gaat of het een strenge winter is.
De pakjes van RJ bodywear bestaan uit twee onderdelen. Een broek die lange pijpen heeft en een T-shirt. Het T-shirt heeft ook lange mouwen. De kleding zit strak om het lichaam heen maar niet te strak. Kleding wat te strak zit voor kinderen trekken ze vaak niet aan.


RJ bodywear

Rj bodywear thermo ondergoed is goed geschikt voor onze kinderen. Het thermo ondergoed kan gebruikt worden voor bij active bezigheden of zelfs de wintersport. Door de thermo stof blijft het lichaam goed warm. Het thermo ondergoed kan goed gedragen worden onder andere kledingstukken. Naast thermo ondergoed voor kinderen heeft Rj bodywear de thermo kleding ook voor baby´s.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard