Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP

Rompertjes


Een rompertje is voor zowel baby's als peuters het meest gedragen kledingstuk. Rompertjes hebben dan ook meerdere functies, zo zijn ze ideaal om het lichaam van een pasgeborene warm te houden en ze houden de luier mooi op zijn plek. Iedere ouder is bekend met de zogeheten spuitluier en is jouw kindje nog niet geboren, dan ga je hier zeker nog kennis mee maken. Een spuitluier kan resulteren in een grote puinhoop, maar gelukkig beperkt de romper nog wel iets van de schade. Zorg dan ook altijd dat je minimaal één extra rompertje in de luiertas heb zitten en wees voorbereid op onverwachte situaties.

Praktisch en modieus

Rompertjes zijn naast praktisch tegenwoordig ook erg leuk, zeker voor meiden is dit het geval. Ze kunnen dan ook als een soort bodystocking fungeren. Kies voor een leuke romper met lange mouwen, een knal roze bijvoorbeeld, en doe er een vestje overheen. Op deze manier wordt het lichaampje goed warm gehouden, maar niet te warm tijdens zonnige lentedagen.Je kunt rompertjes tegenwoordig in verschillende modellen en kleuren krijgen, zo zijn er unisex maar ook echte rompertjes voor jongens en voor meisjes. Daarnaast is er voor ieder jaargetij een andere romper. Zoals hierboven al genoemd is is er de romper met lange mouwen, maar er zijn ook rompertjes met korte mouwen en zonder mouwen.

Wanneer een rompertje?

Tot welke leeftijd een romper gedragen wordt kies je uiteraard zelf, maar wanneer jouw kindje zelf naar het potje begint te gaan is het handiger om over te stappen naar de hempjes met onderbroekjes en/ of boxers. Aangezien de kleine dreumesen een aardig eigen wil krijgen op deze leeftijd, is de kans ook groot dat ze zichzelf willen aan en uitkleden (met een beetje hulp van papa en mama).

Rompertjes

De rompertjes voor meisjes zijn er in standaard basisexemplaren, maar ook in echte meisjeskleuren. Daarnaast kun je kiezen voor rompertjes met korte mouwen en lange mouwen. De rompertjes van Tofje kun je net als vele andere goed onder kleding dragen, maar wij hebben ook een aantal erg leuke rompers die gezien mogen worden. Draag de romper als shirtje, gecombineerd met een leuk vestje. Lekker luchtig tijdens de iets warmere dagen, maar toch het comfort wat belangrijk is voor kleine meisjes.