Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

S Oliver winterjas 

Een goede winterjas is voor baby’s erg belangrijk, zeker baby’tjes die nog erg klein zijn kunnen zichzelf slecht warmhouden. Een S Oliver winterjas is gegarandeerd warm en comfortabel en dit is dan ook erg belangrijk voor een baby winterjas. De winterjassen van S Oliver zijn allen stuk voor stuk van goede kwaliteit en speciaal ontworpen om gedragen te worden door de allerkleinste onder ons. Voor tijdens de echte koude winterdagen kun je de winterjassen goed combineren met een leuke sjaal en muts.

S Oliver zomerjas 

De zomer is een heerlijk seizoen, maar het is en blijft Nederland dus deze kan ook nog wel eens wisselvallig zijn. Een goede zomerjas moet zowel luchtig zijn als warmte bieden en dat is wat de zomerjassen van S Oliver doen. De S Oliver zomerjassen voor baby’s zijn verkrijgbaar in frisse kleuren en zijn makkelijk te onderhouden. Wordt er een keer op geknoeid, dan kun je de zomerjas makkelijk schoon krijgen in de wasmachine. Wanneer de avonden wat koeler zijn kun je er ook voor kiezen om een vestje onder de jas aan te trekken. Een zomerjas voor baby’s moet altijd voldoende bewegingsruimte bieden.

S Oliver babyjassen

Baby’tjes kunnen zichzelf nog niet goed warm houden, daarom is het belangrijk om goede kleding te kopen die hierbij helpen. S Oliver heeft babyjassen voor in de winter die heerlijk warm zijn en zomerjassen die luchtig zijn, maar toch ook genoeg warmte bieden en jouw kleine jongen of meid tegen de wind beschermt. Bij een babyjas is het verstandig om deze iets ruimer te kopen. Kleine kinderen groeien vaak hard en het is zonde als je halverwege het seizoen weer een nieuwe moet kopen. Er zijn verschillende modellen babyjassen die makkelijk te combineren zijn en dus ook bij iedere outfit aan kan.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard