Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

Shiwi


Shiwi is een merk dat sinds het jaar 1960 al zwemkleding maakt voor jong en oud. De zwemkleding van Shiwi staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en elke keer dat het merk een collectie strandmode uitbrengt, is deze erg modieus. De kinderbadmode wordt ook ontworpen vanuit het zelfde oogpunt en is ook nog ontzettend comfortabel en trendy en de producten worden ook nog duurzaam geproduceerd van materialen van de hoogste kwaliteit.

De Ontwerpen van kinderbadmode

Doordat Shiwi al zijn beachwear zelf ontwerpt, is het mogelijk om de nieuwste trends en stijlen toe te passen in hun producten. Het productieproces in eigen beheer hebben, betekent ook dat het bedrijf de prijzen kunnen controleren, waardoor de strandmode van Shiwi altijd betaalbaar blijft. De designs van Shiwi worden vaak ook gekenmerkt door de felle en uitdagende kleuren die meteen in het oog springen. Elk ontwerp is er dus op gericht om de drager van de zwemkleding niet alleen goed te laten voelen, maar ook in positieve zin opvallen met zijn of haar zwemkleding. Voor jongens en meisjes zijn er talloze ontwerpen en dus voor ieder wat wils.

Materialen van de zwemkleding

Zowel de zwemkleding voor de jongens als meisjes wordt geproduceerd van materialen van de hoogste kwaliteit, want Shiwi vind dat de producten ook mooi moeten blijven als ze intensief worden gebruikt. Het is niet de bedoeling om op het strand weg te moeten blijven bij de zon en uit het water. De stoffen zijn elastisch en soepel, dit verhoogt het comfortgehalte aanzienlijk, wat natuurlijk erg belangrijk is voor kinderen die lekker actief zijn en veel spelen.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard