Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk

s.Oliver


Het merk s. Oliver bestaat al erg lang, in 1969 is dit ondertussen zeer bekende merk opgericht door Bernd Freier. S. Oliver is toentertijd gestart met kleding voor vrouwen, maar tegenwoordig hebben ze ook kinderkleding en herenkleding. Naast kleding bieden ze onder andere ook nog accessoires, sieraden, brillen en schoenen. Vandaag de dag kun je kleding van s. Oliver kopen in ruim dertig verschillende landen en het merk groeit nog steeds.

De naam van het kledingmerk S Oliver

Veel merken dragen de naam van de oprichter maar dat is bij s. Oliver niet het geval. De naam S Oliver komt van de wel bekende held Sir Oliver Twist, bekend van het boek van Charles Dickens. Met een merknaam die gebaseerd is op een kinderheld kan een kindercollectie dan ook niet uitblijven. S Oliver biedt dan tegenwoordig ook een zeer ruim assortiment aan kinderkleding en babykleding aan.

S Oliver kinderkleding en babykleding

De kinderkleding en babykleding van S Oliver is zeer variërend, ze hebben een ruim aanbod om dagelijks te dragen maar ook zeker genoeg keus voor bijzondere gelegenheden. Van broeken tot jurkjes en van rokjes tot stoere shirts, s. Oliver kinderkleding past bij ieder kindje en baby. Voor kinderkleding is het belangrijk dat het tegen een stootje kan en babykleding wordt vaak gewassen, wanneer je kleding koopt wil je ook dat het vaker gedragen kan worden dan één keer. De kleding van s. Oliver is gemaakt om gebruikt te worden dus zolang de kleine er niet uit groeit, weet je zeker dat het een langere tijd mee gaat.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard