Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP

Veilig bestellen & betalen

Bij Tofje kun je veilig kinderkleding en babykleding bestellen. De webshop van Tofje beschikt over een SSL-certificaat, dit zorgt ervoor dat de gegevens die je achter moet laten in verband met de bestelling die je wil plaatsen, vertrouwd behandeld worden en niet door derden kunnen worden bekeken. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat de gegevens die wij van jou nodig hebben, beveiligd verzonden worden.

Niet alleen jouw bestelgegevens zijn beveiligd, maar ook jouw betaalgegevens, dit realiseren we door gebruik te maken van MultiSafepay. MultiSafepay is een betaalplatform dat voldoet aan de SSL-normen. Tot op de dag van vandaag zijn de SSL-normen de meest veilige en meest gehanteerde op internet, er wordt hierbij gebruik gemaakt van een encryptieprotocol. Dit houdt in dat de gegevens die nodig zijn voor betaling, zoals bijvoorbeeld naam en creditcardnummer, worden gecodeerd. Op deze manier kunnen andere personen, behalve wij, deze niet lezen of onderscheppen. Alle creditcardtransacties die plaats vinden bij Tofje worden ondersteund door het 3D Secure programma van MultiSafepay. Daarbij staat MultiSafepay onder toezicht van De Nederlandse Bank, waardoor de beveiliging continue geüpdatet wordt om aan deze eisen te blijven voldoen.

Indien er na het lezen van bovenstaand nog vragen zijn over de betaling van jouw bestelling kinderkleding of babykleding, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is 7 dagen per week te bereiken via e-mail en maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd feestdagen) tussen 9.00 uur en 17.00 uur ook telefonisch.