Inloggen

Log in met jouw Tofje account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SHOP BIJNA GRATIS!! NU ALLES met 70% korting en daar bovenop: 3 halen = maar 2 betalen OP=OP

Zomerjassen jongens


Jongens zijn vaak buiten of het nu voetballen, oorlogje spelen of hutten bouwen is. Buiten is de plek waar zij het meeste te vinden zijn. Het maakt dan vaak ook niet uit wat voor weer het is, maar jij als ouder wil natuurlijk niet dat ze ziek worden. Hoe vaak hoor jij jezelf niet zeggen; “doe je wel je jas aan als je naar buiten gaat!”. Een jas om buiten te spelen moet jouw mannetje ten eerste beschermen tegen de kou, maar moet ook tegen een stootje kunnen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er iedere maand een nieuwe gekocht moet worden.

Ruim aanbod

Een zomerjas voor jongens is verkrijgbaar in talloze kleuren en prints, maar op een bepaalde leeftijd heb jij als ouder niet meer alleen de keus om te beslissen wat er gekocht wordt. De kleine man wordt groot en krijgt ook een eigen mening. Ga samen lekker op de bank zitten en kijk waar het assortiment zomerjassen van Tofje uit bestaat. Samen kunnen jullie dan beslissen welke jas mooi is, maar ook geschikt voor buitenspelen. Niet enkel de looks zijn belangrijk, voor jouw zoon waarschijnlijk wel, maar prijs is ook een belangrijk punt. Onze zomerjassen lopen in prijs uiteen, zodat er voor ieder budget een geschikte jas te vinden is.

Zomerjas jongens online

Is een zomerjas te warm? Dan is een bodywarmer een zeer goed alternatief. Deze houdt de romp goed warm net als bij een zomerjas, maar geeft meer bewegingsvrijheid en is net wat luchtiger door dat er geen mouwen aan bevestigd zijn.

Zomerjas jongens


Ook bij een jongensjas voor in de zomer is het belangrijk om te kijken hoe warm de jas (niet) is. Een te warme jas zal in de lente nog wel uit te houden zijn, maar is niet handig voor in de zomer. Een goede zomerjas voor jongens is dan ook niet te warm voor in de zomer, maar toch nog bruikbaar voor warme lentedagen. Veel zomerjassen hebben een rits zodat je die makkelijk kan uitdoen en omslaan als het te warm is. Een zomerjas voor jongens komt vaak in wat meerdere kleuren voor dan winterjassen.
Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.